Seltik gledao Manojlovića, a spazio 'Atomskog mrava'?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.05.2017.
10:51
Izvor: Sportske.net

Šampion Škotske poslao je emisara na "Marakanu" kako bi se uverio u kvalitete golmana Filipa Manojlovića, ali je u beležnicu (ne)čekivano upisan Srđan Plavšić.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Seltik izdominirao je još jednom na domaćoj sceni i stigao do titule pod vođstvom Brendana Rodžersa koji uveliko pravi planove za narednu sezonu.

Šampion Škotske igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona pa je očekivano da tokom leta na "Seltik Park" stignu i pojačanja.

Sudeći na osnovu pisanja škotskog "Dejli Mejla", jedno od pojačanja za narednu sezonu Seltik bi mogao da angažuje iz Crvene zvezde!

Emisar Seltika pratio je revanš meč polufinala Kupa Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog kako bi se uverio u kvalitete Filipa Manojlovića, ali mu je u oči upao neko drugi.

Skautu je pažnju privukao brzonogi Srđan Plavšić pa se u škotskim medijima spekuliše da bi Seltik mogao da ga dobije za oko milion i po funti.


Momak koji je već debitovao za "A" reprezentaciju Srbije prikazivao je jako dobre partije u prolećnom delu sezone i izbio na čelo klupske liste najboljih strelaca.

Kada se uzme u obzir da Srđanu Plavšiću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2018. godine jasno je da će crno-beli razmotriti ponude koje ovog leta budu stigle za "Atomskog mrava".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Thursday, 11.05.2017
16:45

Smesna cifra. Njemu treba produziti ugovor i dati platu na nivou stranaca.

avatar
jv
Thursday, 11.05.2017
16:04

Ne. Moramo prestati prodavati igrace za sicu. Za godinu ili dve ce vrediti mnogo vise.

avatar
sven
Thursday, 11.05.2017
15:11

Ovog malog bi Mamic prodao za sigurno 6 milki !!!!

avatar
Volem Vosu
Thursday, 11.05.2017
14:11

A Manojlovic veca kiksara od Kahrimana i Supica zajedno. Decko kiksa svaku drugu utakmicu, centarsut nece uhvatiti ni na treningu.

avatar
Mangus
Thursday, 11.05.2017
11:39

ZA njega bi ovo bio odlican potez. Skotska liga je dovoljno jaka da napreduje, ali nedovoljno da ga proguta i ispljune kao npr Engleska.nSto se obestecenja tice, cini mi se da je malo, ali posto ima jos godinu u ugovoru, treba uzeti sta se nudi ili obnoviti isti

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 11.05.2017
11:23

Milion i po, eee živote...gasi svetla ako prodate ovog malog za te pare..