Selektor "Orlića" putuje na žreb u Nionu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
16:42
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Strateg mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić prisustvovaće žrebu u Nionu kojim će biti odlučeni parovi baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo.

fss.rs/starsport
fss.rs/starsport

Povezane vesti

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u utorak je savladala selekciju Slovenije (3:1) i tako overila mesto u baražu za Evropsko prvenstvo koje se naredne godine održava u Poljskoj.

Žreb parova baraža na programu je u petak od 13 časova u Nionu, a srpsku delegaciju koja putuje u Švajcarsku predvodiće selektor Tomislav Sivić.

U pratnji šefa stručnog štaba mlade reprezentacije biće još zamenik sportskog direktora FSS Perica Ognjenović i tim menadžer Goran Gačić.

Sve četiri reprezentacije koje su obezbedile plasman u baraž naći će se u istom šeširu, neće biti povlašćenih, a "Orlići" bi za rivala mogli da dobiju Norvešku, Španiju ili Austriju.

Utakmice baraža igraju se u periodu od 7. do 15. novembra a tačan datum i satnica biće poznati posle žreba u dogovoru dva saveza.

Završni turnir održava se od 16. do 30. juna 2017. godine u Poljskoj, pored domaćina plasman su obezbedili pobednici devet grupa (Češka, Italija, Makedonija, Portugal, Danska, Švedska, Nemačka, Slovačka i Engleska), a pridružiće im se još dva pobednika baraž mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke