Selektor "Orlića" komanduje juriš

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.11.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije u petak će odmeriti snage sa vršnjacima iz Italije, a selektor Tomislav Sivić ne vidi zazlog zašto njegov tim ne bi išao na pobedu protiv "Azurina".

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Borbu za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj 2017. godine mlada reprezentacija Srbije nastavlja u petak, duelom sa selekcijom Italije.

"Azurini" su poput naših mladih reprezentativaca u prve tri utakmice zabeležili sve tri pobede što ukazuje da "Orliće" u petak očekuje najveće iskušenje u dosadašnjem toku kvalifikacija.

"Spremno dočekujemo Italiju. Uradili smo dobru analizu načina igre protivničke reprezentacije i sada je sve na momcima" ocenio je selektor Tomislav Sivić.

Srbija je u prva tri kola dva puta bila bolja od Litvanije, a savladala je i Andoru, pa strateg "Orlića" ne vidi zašto njegov tim i protiv Italije ne bi išao na pobedu.

"U ekipi vlada dobro raspoloženje, igrači su motivisani i zdravi da protiv Italije potvrde ono što su učinili protiv Litvanije i Andore" dodaje Sivić.

Kormilar mlade reprezentacije preneo je javnosti informaciju da se fudbaler Bajerna Miloš Pantović nalazi pod znakom pitanja za duel sa "Azurinima" zbog povrede ali da bi medicinski tim trebalo da ga osposobi da bude u kombinaciji za meč.

Utakmica Srbija - Italija biće odigrana u petak, 13. novembra od 18.30 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Thursday, 12.11.2015
18:33
avatar
Nikola Nikola
Thursday, 12.11.2015
12:05

Šteta što im i Žile nije tu. Dosta smo kompaktna ekipa, tačno se zna ko šta radi na terenu, za razliku od nekih starijih generacija našeg fudbala.