Selektor Irske pred meč sa Srbijom: ''Teško je poverovati, ali mi smo NEPORAŽENI!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 05.09.2017.
12:46
Izvor: Sportske.net

I dok oni koji žele da umanje rezultate reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ističu kako su ''Orlovi'' u lakoj grupi, selektor Irske ima drugačije viđenje.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Iz njegovog ugla, kvalifikaciona Grupa D za njegovu reprezentaciju je veoma teška, pa dosadašnji učinak svog tima ocenjuje kao veoma uspešan.

Pomalo iritiran pojedinim pitanjima novinara, Martin O'Nil se vratio na početak kvalifikacija.

''Mi smo u teškoj grupi. Na žrebu smo bili u četvrtom šeširu, Vels, Austrija i Srbija su bili ispred nas. Treba svi da zapamtimo da je od početka bilo veoma teško.

To pod broj jedan.

Ako ne uspemo da budemo prvi u grupi, pokušaćemo da dođemo do baraža. To bi opet značilo da smo završili ispred pojedinih ekipa koje su bile ispred nas u žrebu.

Pitate me zašto smo bili rangirani iza njih u proteklim godinama. Možda su njihovi rezultati bili bolji, njihovi koeficijenti bolji, ne znam... Vels je na Evropskom prvenstvu ostvario odličan rezultat.

Borićemo se, to je ono što ćemo uraditi. Mi smo neporaženi u grupi u ovom trenutku! Teško je poverovati, ali mi smo neporaženi u grupi!

Naš cilj je večeras da dobijemo utakmicu. Ako uspemo, onda ćemo sebi omogućiti odličan finiš''
, zaključio je O'Nil u obraćanju novinarima pred večerašnji (20:45h) meč sa Srbijom.

Možda Irci ne ostanu neporaženi još dugo...

-
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
fudbalista
Tuesday, 05.09.2017
14:12

Ja se ne plasim Irske, iskreno ja se bojim Austijre koja vise nema sanse da se kvalifikuje a to ovi nasi znaju i skoro sam siguran da ce slabo uci u taj mec ocekivajuci da ce se ovi predati, a nece sigurno... zato bi bilo odlicno da veceras dobijemo i onda smo na konju. Napred SRBIJA!

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 05.09.2017
14:00

Ne brini, sledecu utakmicu gubite.

avatar
3x3
Tuesday, 05.09.2017
12:48

U istoriji svih grupa, nikad nije postojala slabija grupa od ove. Malo je reci da moramo da budemo prvi u grupi jer je sve ostalo tragedija koliko je smesna grupa!

avatar
Tuesday, 05.09.2017
15:26

Pa ako ces realno i mi smo smesni....zasto mislis da smo nesto bolji od ovih iz grupe? Dobro svi se nadamo da prodjemo bolji smo nego par zadnjih godina ali da moramo je teska rec za nas...Daj boze da dodje x2 i svi srecni