'Sedmica' sa sobom nosi duple premije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.12.2015.
10:15
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su više nego ubedljiv trijumf u derbi meču 20. kola Superlige, a "loto sedmica" na Banovom Brdu doneće izabranicima Miodraga Božovića duplu premiju.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Lider na tabeli domaćeg šampionata u nedelju je upisao 17. uzastopnu pobedu u Superligi i to na način koji je malo ko očekivao.

Crvena zvezda je kao gost savladala Čukarički rezultatom 7:2 čime su izabranici Miodraga Božovića dokazali da je debakl u susretu sa Borcem bio rezultat lošeg dana.

Sledeći uobičajenu praksu za jesenji deo sezone, čelnici Crvene zvezde obezbedili su premije za igrače koji su učestvovali u građenju trijumfa nad Čukaričkim.

"Loto sedmica" će ove nedelje doneti igračima Crvene zvezde duplirane premije, što znači da će svakom od igrača pripasti po 1.000 evra, piše dnevni list "Sport".

Ne treba zaboraviti da su fudbaleri Crvene zvezde ove jeseni praktično živeli od premija pošto plate kasne i tek nakon završetka jesenjeg dela sezone biće poznato kada će zaostala dugovanja biti isplaćena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Moja Zvezda i Srbija
Tuesday, 08.12.2015
20:24

To su fudbaleri svojim igrama vise nego zasluzili.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 08.12.2015
16:35

Ne znam zbog cega grobari govore da su bolji? Evo da analiziramo ekipe iz ove sezone ( prva postava u prosjeku i sa povrijedjenim igracima ). Kahriman-Zivkovic, Kljajic ( iako ne cijenim Kahrimana, mislim da je rupa i linijas, po meni je bolji od obojice vecinom zbog iskustva ), Pavicevic-Balazic ( ovo neka odluce neki realni grobari posto ja nemogu, Pavicevic je po meni jedan od najgorih u Zvezdi, spor je i mnogo grub, ali ni Balazic nije nesto ), Lukovic-Fabrisio ( iako mnogo volim Lukovica i cjenim njegovu karijeru mislim da je Fabrisio bolji, Lukovic vise nije isti igrac, mada se nadam da ce doci u formu, nije ni Fabrisio mnogo bolji ali je makar konkretniji u napadu ), Petkovic-Vulicevic ( oko ovoga nemam dileme, Petkovic sigurno najlosiji igrac u Zvezdi ( a igra u reprezentaciji!!! ) a Vulicevic je sasvim solidan bek iako je bio mnogo bolji prije povrede ), Ibanjez-Subic ( Ibanjez je definitivno jedan od najboljih bekova koji je igrao u nasoj ligi u zadnjih 10-ak godina, stvarno cijenim Subica cak sam i pri njegovom dolasku govorio da je dobar igrac jer sam ga gledao u Borcu i reprezentaciji RS ), Grujic-Jevtovic ( takodje bez dileme mnogo bolji je Grujic, Jevtovic je dobar igrac ali za male timove poput Pazara, Cuke, Rada i ostalih ali za Partizan nije ), Donald-Brasanac ( po meni su tu negdje, mada je Brasanac mladji i kreativniji a Donald jaci u duelu i ima bolji pas ), Srnic-Zivkovic ( Zivkovic je najveci talenat srpskog fudbala, nije Srnic los, cak naprotiv, ali Andrija je ipak bolji ), Katai-Babovic ( takodje bez dileme, Katai ima prodor, sut i snalazljivost a Babovic samo dugu kosu ), Plavsic-Oumaru ( mislim da Oumaru po kvalitetu bolji ali i Plavsic je strasan igrac, brz, okretan dobro dribla ), Vieira-Bozinov ( suvisno je pricati, Vieira je jedan od kljucnih igraca Zvezde, kada on ne igra mnogo smo losiji, a kad Bozinov igra Partizan je mnogo losiji ). Mislim da Zvezdina klupa sa Jovanovicem, Risticem, Matosom, Jovicem i drugim prednjace ispred Ostojica, Bandalovskog, Stevanovica, Grbica i Saponjica. Jednostavno iz ovog se vidi da su ekipe na slicnom nivou ali razlika u prvenstvu je ovolika zato sto Partizan igra na 3 fronta a nemaju dovoljno ( dobrih ) igraca za to, dok Zvezda igra samo ligu i zato i pobjedjuje. Ali i pored ovog mislim da je Zvezda za nijansu kvalitetnija bar sto se timske igre tice. A ove price o namjestanje, nemojte molim vas pa u zadnjih 10 godina titulu je uzeo onaj ko je imao bolji tim a to ste u veceni slucajeva bili vi.

avatar
MozdaRealan
Tuesday, 08.12.2015
22:41

Molim nekog realnog grobara da kaze da li sam upravu

avatar
mungos
Tuesday, 08.12.2015
12:00

Dajte ljudima platu umesto tih premija, aman vise.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 08.12.2015
11:49

Treba im isplatiti trostruke premije jer igraci su to zasluzili.