Šćepanović: ''Hajde da se promenimo na bolje!''

Autor: Beta Beta
sreda 17.12.2014.
15:36
Izvor: Beta

U prvoj izjavi posle izbora na mesto predsednika Zajednice superligaša, Zoran Šćepanović je naglasio da mu je cilj da ''ujedini'' sve klubove i da se prevaziđu postojeće razlike.

fkvojvodina.rs/DušanJocić
fkvojvodina.rs/DušanJocić

Povezane vesti

Zoran Šćepanović koji danas izabran za predsednika Zajednice superligaša, rekao je da želi da ujedini sve klubove, uprkos razlikama.

"Ja želim da budem neko ko će ujediniti sve klubove. Zaista ne vidim da među nama ima toliko razlika. Naprotiv. Sve te razlike koje postoje, mogu samo da doprinesu da se bolje razumemo. Svi klubovi imaju identične potrebe i probleme koje zajednički treba da rešavamo, naravno, uz pomoć Fudbalskog saveza Srbije", preneo je Mondo izjavu Šćepanovića posle sednice u Staroj Pazovi.

Sednica je protekla burno, a napustili su je predstavnici Jagodine, Partizana, Donjeg Srema, Voždovca i Borca, dok iz Novog Pazara i Mladosti nisu ni došli u Staru Pazovu.

"To što neko nije došao, ne doživljavam i ne shvatam kao da je protiv ovoga... Očekuje nas dosta posla. Treba poboljšati odnose između svih klubova, jer svi imamo iste potrebe. Nemam nameru da budem retrogradna i rušilačka snaga, da se ujedinimo... Hajde da se malo promenimo na bolje", kazao je Šćepanović.

On je dodao da ne vidi razlog da FSS oduzme Zajednici upravljanje Superligom.

"Ako to bude odluka FSS moraćemo da se povinujemo, ali ne vidim razloga da se tako nešto dogodi", naveo je Šćepanović, koji je i predsednik Fudbalskog kluba Vojvodina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN3
Wednesday, 17.12.2014
17:34

Mislim da je krajnje vreme da FSS vrati ligu pod svoje i da počne da primenjuje pošteno sistem licenciranja klubova jer kad vidimo da su Šćepanovića glasali svi klubovi koji nemaju pravo da igraju JSL, a koji su došli na sednicu (Crvena zvezda, OFK i Napredak) vidi se da nama nema napretka. Kad pogledamo da FIFpro obaveštava strane da ne dolaze u našu ligu jer klubovi ne isplaćuju igrače i igrači ih tuže, zatim navijači ulaze u svlačionice i prete igračima i vidimo da su ti klubovi glasali Šćepanovića (Crvena zvezda i Radnički 1923) ili kad se setimo skorašnje izjave Šćepanovića u kojoj brani Terzića sve nam je jasno, jasno je da će se nastaviti politika da Partizan mora da igra odloženu utakmicu u reprezentativnom terminu, da se pomeraju termini utakmica unapred kako bi Partizan imao što manje vremena za odmor da se Partizanu zamenjuju termin Kup utakmice sa prvenstvenom kako bi imao što teži raspored, a primera radi Maribor će svoju odloženu utakmicu odigrati tek pred početak nastavka prvenstva, eto kako se poštuje predstavnik te lige u Evropi, a kako se naša liga odnosi prema našem jedinom predstavniku u Evropi! Očekujem zarad Zvezdinom proleća još drastičnije stvari od lige pogotovo što je izabran Šćepanović koji je branio Terzića u slučaju sukob interesa (OFK i Crvena zvezda i vođenje ZJSL)!