Savu 'puklo pred očima': "Većina OVIH igrača ne zaslužuje podršku!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.11.2015.
13:08
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Savo Milošević izvinio se sportskoj javnosti nakon debakla "Orlova" u Ostravi i istakao da OVI igrači ne zaslužuju podršku.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Samo dve nedelje nakon što je optimističkim tonom govorio o tome kako će "Orlovi" dokazati kvalitet u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, potpredsednik FSS Savo Milošević shvatio je da je bio u zabludi.

Direktor svih reprezentativnih selekcija uvideo je da sa igračima koji trenutno brane boje nacionalnog tima Srbija nema budućnost zbog čega se izvinio naciji i najavio rezove.

"Dugujem veliko izvinjenje našoj javnost i medijima, ja prvi, jer smo bili u zabludi. Način na koji smo izgubili je užasavajuć. Projekat sa većinom OVIH igrača ne zaslužuje podršku" kazao je Savo Milošević nakon meča u Ostravi.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u prijateljskom meču od Češke rezultatom 4:1, a selektor Radovan Ćurčić svu krivicu je preuzeo na sebe istakavši da je on odgovoran kada igrači ne daju svoj maksimum na terenu.

"Neke stvari će morati sigurno da se promene, taman počeli od selektora i mene, jer ovako više ne ide. Očigledno je da ovaj tim nema snagu da znese to što se traži od njih i da su korenite promene potrebne" poručuje proslavljeni reprezentativac Jugoslavije, odnosno Srbije i Crne Gore.

Ukoliko ste zaboravili šta je Savo Milošević govorio o reprezentaciji pre samo dve nedelje možete se podsetiti OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
STRELAC
Sunday, 15.11.2015
07:35

Anticu, vrati se! Srbija te zove!!!

avatar
STRELAC
Sunday, 15.11.2015
07:35

Zasto Tole ne daje izjave.On se ne oseca krivim.On je tu kada se pobedjuje a za sve je on kriv.Oterali su Vidica,Subotica.Djordjevica,ponizavali Bastu,Matica,Tadica,Ljajica,Ninkovica da bi igrali Rukavina,Scepovici,Fejsa,Petrovic,Markovic,Brasanac,Mitrovic.Nakon odlaska Antica nijednu utakmicu nije odigrao najbolji sastav.

avatar
STRELAC
Sunday, 15.11.2015
07:34

Ti koji si bio prvi protiv Toleta,....Ti kojeg je nacija volela makar bio delija ili grobar....Ti koji si dao puno Srpskom fudbalu....Reci jednom istinu ....budi smeker...budi laf ....Nemoj da guras sebe i ovog jadnog coveka koji ne zna ni gde je Beograd... Kazi jasno i glasno Tomislav Karadzic GROBAR SRPSKOG FUDBALA..... P.s. Antara vrati se nacija te zeli.!!!!!!!!!!!!.

avatar
JamesHeavy
Sunday, 15.11.2015
02:45

Poveo bi Savo i Toleta, al' ovaj ne moze sa foteljom da prodje kroz vrata!

avatar
Mario Žile Stajić
Saturday, 14.11.2015
16:49

Ne zaslužuješ ni ti podršku Savo !!! Od kako si u savezu mijenjaš mišljenja češće nego čarape !

avatar
maksa
Saturday, 14.11.2015
16:13

Narode bez lozenja to su prosecni igraci samo smo mi pojedince podigli u nebesa,ni jedan od njih nije glavni sraf neke velike ekipe(izuzetak su Ivanovic i Matic iz prosle sezone),tako da smo tu gde jesmo zahvaljujuci nasem kvalitetu...P.S. ali smo zaista bez obzira na sve morali biti u barazu...Jucerasnju utakmicu nisam gledao i osecam neverovatno olaksanje..u prevodu bas me briga sacuvao sam zivce!

avatar
Saturday, 14.11.2015
16:09

otkrio si rupu na saksiji i mlaku vodu, ade bre to je bilo jasno ali teško se odreći fotelje i privilegija

avatar
Saturday, 14.11.2015
14:57

Па знаш шта Саво, као поштен човек мораш схватити да у толикој заблуди ниси смео бити и да мораш да се повучеш и покажеш пут и осталима. nСве најбоље теби лично. А од ових хибрида, заблуделих овчица у копачкама, које су производ једног времена и одређених друштвених околности, нема ништа.

avatar
33
Saturday, 14.11.2015
14:51
avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 14.11.2015
14:46

e svaka ti je na mestu...a pogotovo da treba da odete ti i selektor,tu si sto posto u pravu,jer ni vas dvojica niste svesni otkuda ste na tako bitnim funkcijama..curcic nema autoritet,a kako da ga i ima kad iza sebe ima skromnu trenersku karijeru..trener Javora ?!?!?! i to mu je dalo kvalifikacije da bude selektor,strasno !!! e sad dolazimo do drugih cinjenica,a to je pojava da nijedan dokazani domaci trener nece na klupu drzavnog tima,zasto ? zato sto kod Antica,Piksija,Rajevca i ostalih ne moze da menadzeri prave tim vec samo svojim kvalitetnim igrama igraci mogu da se izbore za sveti dres sa drzavnim grbom !!! kod Curcica moze da igraju igraci koji ni u svojim klubovima ne mogu da izbore minutazu...ljudi,jedini nam je spas da se prestane sa marifetlucima,da se izabere trener sa integritetom,vizijom i da,konacno,pocnu da igraju najbolji..toliko od mene i unapred zahvalan za objavljen komentar !!! sportski pozdrav !!!

avatar
Čika Marko
Saturday, 14.11.2015
14:44

Rekla kazala...brate ovakve izjave slusamo skoro posle svake utakmice dal to bilo od tebe i tebi slicnih ili od samih igraca. Nema leba od vas....dobro je sad mogu da se odmorim od reprezentacije barem do marta...a mozda i dalje!!!

avatar
Nikola Nikola
Saturday, 14.11.2015
14:43

MENJAJTE dok ima vremena ljudi moji. Dosta je više priče, nemojte novom selektoru uvaljati kosku kao što ste Advokatu uradili - svi zaboravljamo da je Dik preuzeo tim nepunih nedelju dana pred početak ciklusa, a on za to nije kriv.

avatar
Toni Kroos
Saturday, 14.11.2015
14:33

Bitno je da vi hocete da ulozti 300 miliona eura za nacionalni stadion,koji je potpuno nepotreban! Doduse,vama je potreban jer se blize izbori! Zasto lepo ne ulozite 60,70 miliona i napravite desetak trening centara,po citavoj Srbiji,za decu koja su buducnost naseg fudbala i sacuvati jos 10ak miliona za placanje strucnjaka i snabdevanje tih centara?! Ceska,Portugal,Belgija i mnogi drugi koji su nas ponizavali na terenu nemaju nacionalne stadione a igrace na EP-u sledece godine..

avatar
Saturday, 14.11.2015
14:29

Od Toleta, tebe pa onda tek selektor!

avatar
alo011
Saturday, 14.11.2015
14:17

ma jednostavno uradimo ko belgija samo od jednom celu mladu generaciju prekomandujemo u A tim i to je to

avatar
alo011
Saturday, 14.11.2015
14:17
avatar
ВЧЋ ПДР! ВЧЋ ПДР!!!
Saturday, 14.11.2015
14:11

Projekat sa VECINOM OVIH igraca...