Savo Milošević: ''Liga Evrope? Osvojićemo bod, ili dva, a onda...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.08.2014.
14:39
Izvor: Sportske.net, Blic

Iako ga je plasman Partizana u Ligu Evrope obradovao, Savo Milošević naglašava da to samo po sebi ne rešava probleme u kojima se nalaze i Partizan i ostali srpski klubovi.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Dugogodišnji napadač našeg nacionalnog tima, danas direktor mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, naravno, pomno je ispratio i najnoviji uspeh Partizana i plasman crno-belih u Ligi Evrope.

Tamo će se crno-beli nameriti na Totenhem, Bešiktaš i grčki Asteras, ali Savo Milošević nije optimista po pitanju učinka Partizana u ovom takmičenju.

''Realno je veoma teško da će Partizan uspeti da se nosi sa Totenhemom ili Bešiktašom. Pa, i samo vidite da smo jedva izašli na kraj sa Nefčijem. Naravno, dobro je što je Partizan ušao u LE, što će odigrati još tih šest mečeva, ni finansijski deo nije zanemarljiv u ovoj situaciji, ali naš fudbal sve više zaostaje za Evropom. Sad smo se plasirali u Ligu Evrope, osvojićemo bod, ili dva i nastaviće se sve po starom...'', objašnjava Milošević u intervjuu za današnji ''Blic''.

On takođe smatra i da nisu svi problemi naših klubova u finansijama, da ''nije sve u novcu'' i da bi dosta toga trebalo da se promeni i kad je u pitanju struka i sama igra na terenu.

Ipak, svi željno iščekuju privatizaciju, verujući da će ona nešto promeniti, a i Savo smatra da se nešto hitno mora dogoditi po tom pitanju, kako situacija u našem klupskom fudbalu ne bi postala još gora.

''Dosta klubova je već na 'veštačkom disanju'. Ako se nešto što pre ne promeni i nastavi se ova agonija, ostaćemo bez velikog broja klubova'', zaključio je Milošević.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke