Savićević: "Isplatiće se naporan rad"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.08.2014.
15:23
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Vukan Savićević izjavio je da se ekipa nalazi na zavidnom nivou fizičke spreme i da će to biti jedan od važnih faktora za postizanje dobrih rezultata u na startu nove sezone.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vrše poslednje pripreme za početak nove sezone i duel sa Radničkim iz Niša koji se u subotu igra na "Marakani".

Za Vukana Savićevića predstojeći duel ima posebnu važnost jer je tek posle četvrtih priprema koje je odradio sa prvim timom uspeo da se izbori za mesto startera. Govoreći o prethodnih mesec dana priprema Savićević je konstatovao da ekipa spremno dočekuje početak sezone.

"Ovog leta smo imali novog kondicionog trenera, i mislim da sam se spremio odlično jer je Stajkovac veoma dobar kondicioni trener. I ne samo ja - ekipa je na visokom nivou spremnosti" ističe Savićević.

Na startu priprema Vukan je imao problema sa povredom prepone ali se oporavio i sada potpuno spreman dočekuje subotnji duel sa Radničkim iz Niša svestan značaja koji taj susret ima za branioca titule.

"Znači nam prednost domaćeg terena, ali mislim da smo svakako spremni za utakmicu. Imamo pravi pristup, dobru atmosferu, radimo analize protivnika, i verujem da će nam se sve to isplatiti i da ćemo uspešno započeti novu sezonu" poručuje talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički iz Niša zakazana je za subotu od 20 časova a kako sada stoje stvari crveno-beli neće uspeti da registruju letošnja pojačanja iako se činilo da će im dogovor o reprogramu duga prema FK Rad omogućiti da u novu sezonu uđu kompletni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke