Savić: "Suze su same krenule, o ovome sam sanjao"

Autor: Beta Beta
petak 25.08.2017.
12:11
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da osećaj posle plasmana u grupnu fazu Lige Evropa ne može da se opiše.

EPA/MARTIN DIVISEK
EPA/MARTIN DIVISEK

Povezane vesti

"Osećaj kada je sudija svirao kraj ne mogu da opišem. Suze su same krenule. Bilo je neverovatno", rekao je Savić novinarima u Beogradu.

Zvezda se plasirala u grupnu fazu Lige Evropa, pošto je u četvrtak uveče u revanšu pobedila Krasnodar sa 2:1 i tako nadoknadila poraz 3:2 iz prve utakmice.

Crveno-beli će posle 10 godina igrati grupnu fazu evropskog takmičenja.

"Ovo je razlog zbog kog sam se vratio, ovo sam sanjao od malena i verovao sam od prvog dana. Ovu generaciju će svi pamtiti kao pobednike", kazao je Savić.

On je naveo da je prvi put igrao pred punim stadionom "Rajko Mitić" i istakao da se nada da to neće biti i poslednji.

Vujadin Savić, sin legendarnog Zvezdinog fudbalera Dušana, rekao je da njegova ekipa nema mnogo vremena za odmor jer je u nedelju čeka "večiti" derbi protiv Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 25.08.2017
14:07

Suze su krenule i meni jer Zvezda opet evropskim sjajem sija jer Zvezda je emocija.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 25.08.2017
13:10

Jadnicak.Kao da je osvojio LS

avatar
Joker96
Friday, 25.08.2017
12:40

Milojevic je sa ovim timom uspeo da stigne do grupne faze a pritom je Zvezda pocela takmicenje jos u prvom kolu kvalifikacija! Dakle 4 protivnika, bez prava na kiks, ali uspeli smo. Zaista neverovatan podatak, ekipe koje krenu od prvog kola imaju mizerne sanse da se dokopaju grupe, ali Zvezdi je to uspelo. Idemo dalje!

avatar
Taktičar
Friday, 25.08.2017
12:35

Sad vidite u kom problemu je nas fudbal. Da pojma nemam o cemu se radi mislio bih da su izbacili Atletiko Madrid na penale i plasirali se u polufinale LS.

avatar
xman
Friday, 25.08.2017
12:28

Zaista je Zvezda odigrala dobro u oba meca i zasluzeno usla u LE, vidjela se zelja kod svih momaka i treba im cestitati, samo treba da sacuva sve igrace na okupu i evntualno se jos malo pojaca, isto vazi i za Partizan, ne vidim nikakvu korist a jos manje potrebu da se proda Djurdjevic a onda dovede neka bomba u napadu, jer ova ekipa je izborila plasman i ona sa jos par pojacanja treba da izgura grupnu fazu..za kraj nadam se dobrom derbiju, da ga pamtimo po dobrom fudbalu a ne ispadima navijaca, i pobjedi Partizana

avatar
Nikolaus
Friday, 25.08.2017
12:23

Ne zna da igra, vidi se. Ali postavlja se dobro, dobar je u vazdusnim duelima, i nije kiksara. Svestan svojih mogucnosti i nekako blentavo drag. Samo napred, pa da ga i prodamo dobro dogodine.