Savić i Stojković uvereni: ''Zvezda je bolja od Irtiša''

Autor: Beta Beta
subota 15.07.2017.
13:39
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde Vujadin Savić i Filip Stojković rekli su danas da očekuju mnogo od svoje ekipe posle prve utakmice protiv Irtiša.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa igrala nerešeno 1:1 sa Irtišom u Pavlodaru.

"Imamo pozitivan rezultat pred revanš. Da nas je neko pitao pre utakmice možda bismo i pristali na 1:1. Meni bi kao odbrambenom igraču mnogo draže bilo da nismo primili gol, ali ne žalim se na ovaj rezultat pred revanš. Jos jači ćemo ući u drugi meč i spremni smo da pred našim navijačima ostvarimo pobedu", rekao je Savić za klupski sajt.

Crveno-beli su pobedu ispustili u sudijskoj nadoknadi, kada su primili gol iz penala.

"Ostaje žal što smo primili gol u poslednjem trenutku meča, ali mislim da smo tokom svih 90 minuta bili bolji protivnik na terenu. Kontrolisali smo meč i dobro igrali", kazao je Vujadin Savić.

Stojković je rekao da Zvezda drži sve u svojim rukama.

"Ovo je najbolja utakmica koju smo igrali od kada smo se okupili sredinom juna. To znači da napredujemo. U Pavlodaru nam se desila nesrećna situacija na samom kraju, ali zadoviljni smo prikazanom igrom. Verujem da smo blizu prolaza jer svi znamo da se na Marakani mi pitamo", rekao je Stojković.

Revanš će se igrati u četvrtak od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
staljin
Sunday, 16.07.2017
09:46

Kada to kaže Savić , imam mnogo razloga da mu ne verujem !

avatar
mercedes
Sunday, 16.07.2017
09:37

Svi krive Andjelkovica za penal, ok igrao je rukom i pogresio, ali niko ne spominje to sto je Srnic petljao na centru i izgubio loptu nekoliko sekundi pre toga iz cega je potekla akcija pre gola. To nas muci ta koncentracija na kraju. Kad se setim Bordoa i onog promasivanja lopte Maksimovica najezim se. A vec smo bili jednom nogom u Ligi Evrope...

avatar
Luj XVI
Saturday, 15.07.2017
16:11

Uzdajmo se u Boacija !