Savić i Gobeljić poštuju rivale, ali ih se ne plaše

Autor: Pavle Knežević
petak 25.08.2017.
15:29
Izvor: Sportske.net

Zvezdini prvotimci svesni su snage svih protivnika, ali su i željni borbe i dokazivanja.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Prvotimci Crvene zvezde Vujadin Savić i Marko Gobeljić poštuju sve protivnike u grupi za Ligu Evrope, ali se ne plaše nijednog.

"Dobili smo jako tešku grupa i svima nama će biti čast i privilegija da igramo protiv tako velikih imena evropskog fudbala", rekao je Savić za sajt kluba.

"Možda je Bate Borisov najmanje zvučna ekipa, ali oni su vrlo ozbiljan tim koji mnogo ulaže u sebe, imaju fantastične igrače i sigurno nam neće biti lako. Nikoga ne potcenjujemo, ali isto tako nijednog protivnika ne respektujemo previše. Nadmetaćemo se, daćemo sve od sebe, kao što je to bio slučaj i protiv Sparte i Krasnodara, koji su takođe jaki protivnici", kazao je Zvezdin defanzivac.

Gobeljić je istakao da je njegova ekipa u kvalifikacijama pokazala da ima kvalitet.

"Očekivao sam lakšu grupu, ali siguran sam da imamo šanse. Ni Keln ni Bate Borisov nisu mnogo jače ekipe od Krasnodara, a protiv njih smo pokazali koliko možemo. Naravno, Arsenal se izdvaja kao favorit, ali ne bih nas otpisivao pre meča. Imamo tri prilike za punu Marakanu i nezaboravnu atmosferu", rekao je on.

Pre Evrope sledi 155. "večiti" derbi, na "Rajka" dolazi Partizan, koji se takođe plasirao u Ligu Evrope. Za Vujadina Savića je ta utakmica prioritet.

"Potpuno sam okrenut derbiju, imamo vremena da razmišljamo o protivnicima u evropskim utakmicama kasnije. Za nas je veliki uspeh što smo ušli u Ligu Evrope, ali sada moramo da ponovimo dobru igru protiv Partizana", rekao je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boki.Antonijevic
Friday, 25.08.2017
17:02

Samo postovanje prema protivnicima, ali sa verom u svoje (vase) mogucnosti, Sever i Marakana ce dati svoje, u to se ne brinite. Hrabro!

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 25.08.2017
15:54

Zvezda se nikoga ne plasi jer mi smo Zvezda jer mi smo Zvezdasi.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 25.08.2017
16:38

Dok vas vucko ne uze pod svoje dzaba vam bilo sto ste zvezdasi

avatar
Vidicnemanja
Friday, 25.08.2017
18:28

91.ste bili drzavni projekat jer su najbolji igraci iz svih Republika morali da predju u zvezdu i to je u tom trenutku bila reprezentacija Jugoslavije.Danas vucko daje nase pare u ogromnim kolicinama da se kupuju igraci,bankama se vracaju dugovi i sprema se klub za privatizaciju.Partizan je pomogao samo tako sto se zauzeo kod UEFA zbog moguce kazne.Za Sumu je poslao vaseg sekretara u Bratislavu sa naredjenjem da se bez njega ne vraca.Zahvaljujuci Sumi koji se odlucio za Partizan,transfer u zvezdu je propao.Istina boli ali treba je primiti

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Friday, 25.08.2017
17:28

91 nas vucko drzao?najtrofejniji smo zbog njega?i da podsetim da je vama dao 2 miliona za licencu a vi platili sumu od tih para