Savez potvrdio, Srbija gostuje u San Dijegu 29. januara

Autor: Beta Beta
sreda 14.12.2016.
21:23
Izvor: Beta

Reprezentacija Srbije sastaće se 29. januara u San Dijegu sa selekcijom SAD u prijateljskoj utakmici, potvrdio je u sredu FSS.

Screenshot: YouTube/FSSrbije
Screenshot: YouTube/FSSrbije

Povezane vesti

Kako je objavio Fudbalski savez Srbije (FSS), s obzirom na to da se utakmica neće igrati u terminu FIFA, selektori će računati uglavnom na igrače iz domaćih prvenstava.

"Za igrače iz našeg šampionata biće ovo novo, veliko iskustvo, posle septembarskog gostovanja u Dohi i meča sa selekcijom Katara", navodi se u saopštenju.

Selektor Srbije Slavoljub Muslin je u septembru vodio tim sačinjen od igrača iz Superlige, koji je poražen sa 3:0 na gostovanju Kataru u Dohi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Danijella
Thursday, 15.12.2016
07:58

Obicno su ovakve utakmice neinteresantne ovde, Amerikanci to rade standardno godisnje..naprave revijalnu utakmicu i koriste i oni samo igrace iz domace MLS lige gde proveravaju te mladje igrace..inace svi su americki igraci tako da nema govora o igranju Pirla..Drogbr..Djovinka i tako tih kao MLS all stars..pozdrav

avatar
Wednesday, 14.12.2016
22:39

Bice to samo jos jedna cirkusijada u reziji svezvezdaskog saveza, panegipatski vasar, eto sta ce to biti.

avatar
Filip MUFC
Thursday, 15.12.2016
11:41

Grobarski savez se već pokazao, tako da ne vidim zašto je Zvezdaški savez nije bolji od vašeg?

avatar
Thursday, 15.12.2016
15:24

Koji nas Savez? Oduvek ste imali vise ljudi u njemu, retko kad ih je bio priblizno isti broj. Na stranu sad to, cemu ovakve idiotske utakmice?!