Saša Ilić sređuje utiske: "U prvenstvu je sve dobro, ali ta Evropa..."

Autor: Beta Beta
utorak 09.12.2014.
15:31
Izvor: Beta

Kapiten Partizana se osvrnuo na polusezonu, u smiraj jesenjeg dela izneo svoje utiske.

AP Photo/Marko Drobnjakovic
AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da je zadovoljan polusezonom crno-belih, ali i istakao da bi bio zadovoljniji da su uzeli koji bod više u Ligi Evropa.

"Što se tiče našeg prvenstva tu je sve dobro. Uvek može bolje, ali je moglo i gore. šest bodova nije mala prednost, igramo polufinale Kupa, tako da je sa te strane sve ok", rekao je Ilić novinarima u Beogradu.

Partizan je prvi deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa šest bodova više od Crvene zvezde, a plasirao se i u polufinale Kupa.

Crno-belima je u Ligi Evropa ostalo da odigraju još jedan meč, u četvrtak protiv Asterasa, a posle pet utakmica su poslednji na tabeli Grupe C sa samo jednim osvojenim bodom.

"Što se tiče Evrope, primarni zadatak smo ispunili, igrali smo Evropu. Sigurno je da bi bilo bolje da su to bile kvalifikacije za Ligu šampiona... Mnogo bih zadovoljniji bio da smo uzeli neki bod više, u nekim utakmicama smo mogli", kazao je Ilić.

Partizan je taj jedan bod u Evropi osvojio u utakmici protiv Totenhema u Beogradu i upravo je na ta dva meča protiv engleskog kluba i igrao najbolje.

"Pandan treba da nam budu te utakmice protiv Totenhema, kao i neki delovi druge utakmice protiv Bešikataša, ali za to treba kontinuitet, treba konstantno da se igra Evropa, da se ne igra sa strepnjom. Jednostavno treba da imaš ekipu na okupu nekoliko godina da bi se sudilo o tome da li nešto može ili ne može, što je kod nas nemoguće", rekao je kapiten Partizana.

Posle utakmice sa Asterasom za igrače Partizana je i zvanično kraj što se tiče utakmica u ovoj godini, a već sada u medijima počinju priče o eventualnim pojačanjima.

Na konstataciju novinara da bi možda i najveće pojačanje Partizana bilo da niko od sadašnjih igrača ne napusti Humku, Ilić je uz osmeh dodao:

"Sigurno da bi najveće pojačanje bilo da niko ne ode, ali i da se kupi jedno 10 igrača. što ih je više to bolje".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Tuesday, 09.12.2014
16:35

e moj Sale, sedi lepo u predsednicku fotelju i dokazi da se moze sacuvati okosnica ekipa na 2-3 godine..