Saša Ilić preterao sa kritikama, Brašancu nije svejedno!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2016.
13:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizanova eliminacija iz Lige Evrope i dalje je bolna rana navijačima crno-belih, pogotovo što je klub iz Humske samo par minuta delilo od ''evropskog proleća''.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kao što je poznato, nemački Augsburg je u Humskoj, u poslednjem kolu prve faze takmičenja u Ligi Evrope, slavio sa 3-1 i tako zadao poslednji u nizu bolnih udaraca koje je aktuelni šampion Srbije doživeo prošle jeseni.

Posle kobnog duela sa Nemcima, kapiten Partizana Saša Ilić  koji nije dobio priliku da zaigra na toj utakmici javno je iskritikovao mlađe prvotimce Partizana, među njima i Darka Brašanca, koji je u finišu meča imao sjajnu priliku za izjednačenje na 2-2. Ilić je njemu zamerio što nije pao i iznudio isključenje protivničkog igrača, umesto što je do kraja pokušavao da postigne gol.

Utisak mnogih bio je da je Ilić suviše emotivno reagovao i da baš i nije bio u pravu, a pred današnji početak priprema za drugi deo sezone, Darko Brašanac je u izjavi ''Žurnalu'' priznao da su mu zasmetale te Ilićeve reči.

Mladi vezista podsetio je da je Partizan u Nemačkoj imao dosta sreće kada je istog rivala savladao takođe sa 3-1, a da je ovoga puta sreća bila na strani Augsburga. Takođe, Brašanac podseća i da je Partizan u Humskoj primio tri gola i da bi možda to trebalo da se stavi u prvi plan, a ne njegova propuštena prilika u finišu.

''Zasmetalo mi je, iskreno. Ne treba tako da se radi, za to postoji svlačionica. Druga stvar: Sale je zamerio, koliko sam shvatio, da ne volimo dovoljno Partizan. To, apsolutno, nije tačno!

Pola života sam u Humskoj, sećam se dobro i crvenog kartona protiv Dnjepra...

Zabolelo me, ako se neko nikad nije isticao samoinicijativno, to sam ja''
, objašnjava Brašanac i dodaje da nije sebičan, da bi dodao loptu Ninkoviću da ga je video u toj situaciji...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dodo
Thursday, 14.01.2016
17:40

u pravu ke. ako se iko borio ove sezone to je Bresanac..svaka cast Saletu al je Darko rekao istinu

avatar
PetarPetar
Thursday, 14.01.2016
16:23

Branio sam Brasanca,ali za ovakvu izjavu i to u ovakvom trenutku ne zelim vise da ga vidim u Partizanu.Balavac jedan koga Partizan forsira vec 4-5 god i istrpeo dosta vise negoli 10-ine igraca koji nisu dobili 5 % sansi koliko on sad nasao da se pravi pametan.Ako je neko ko moze tako nesto da izjavi u Partizanu to je Ilic.15 god je stariji od Brasanca,3-4 godine vec igraju u timu i sigurno je da nije bio zlonameran.Koliko se secam potkacio je i Ninkovica,Babovica,Zivkovica...Pa njemu da nije stalo do Partizana i njih on bi se pravio lud i cutao.Zabolelo ga je jer smo imali sansu posle 10 god da prezimimo u Evropi i cak sem pobede svaki remi,poraz od gola razlike i 0:1 i 0:2 cak nam je bio prolaz dalje dovoljan,a ti i ekipa ste to sve us..li!!!!!Pominjes Dnjepar balavce jedan,pa taj Ilic ima vise datih golova iako je vezni kao ti nego ti utakmica odigranih,a o utakmicama da ne pricamo jer ako doguras cetvrtinu onoga sto je on uradio bice puna kapa.Srami se jos jednom.Sad pred pocetak priprema si nasao da kvaris atmosferu.Zbog takvih kao sto si ti covek je produzio karijeru za barem 2 god jer nema igraca bar upola kao sto je bio on.Umislio covek da je neko m..o ,postao reprezentativac u nikad goroj reprezentaciji.Zbig tebe jer niko ziv ne zna sta igras ,zadnjeg ili prednjeg veznog gde napred promasujes nemoguce ,a pozadi duva promaja i svaka ekipa nas oduva na kontre jer ne stizes da se vratis Fabrisio ,Balazic ,bekovi pa i onaj Cirkovic ispali su ocajni igraci jer svi krive njih,a niko sustinu da mi zadnjeg veznog ove jeseni nismo ni imali jer ste ti,Babovic i Jevtovic tri velike 0 od igraca....Ako ti nije svejedno,pokazi to na terenu jer Ilicu se moze da vam to kaze,a vama balavcima ne da njemu tako odgovorite.Ne u novinama vec licno oci u oci...

avatar
SrdjanMaksa
Friday, 15.01.2016
23:22

Slažem se sa 99% tvog komentara. Lično, najviše mi je zasmetalo da Brašanac (o kojem imam prilično visoko mišljenje kao igraču, ali se i slažem da je ispoštovan maksimalno od svih trenera), kao zadnji vezni (sastavni deo odbrane, naročito ako je taktika defanzivna, koju mrzim na domaćem terenu - ali je i igrana na toj utakmici), napominje da su primljena 3 gola i, da je to veći problem nego njegov naivan trk ka golu protivnika.. Sine, pa zadnji si vezni.. Kapiraš?.. Naravno, potpuno sam saglasan da kapiten ima pravo da emotivno reaguje i da kritikuje - uz to je i jedina aktivna legenda kluba. Toliko od mene.

avatar
Thursday, 14.01.2016
16:02

Pa imao je i Sale promašaja,kad se setim utakmice protiv Reala...

avatar
Marko Grbović
Friday, 15.01.2016
01:06

Jeste ali je to Real, verovatno i nabolja elipa u istoriji fudbala...

avatar
Friday, 15.01.2016
21:48

pa protiv koga kod da su igrali,prazan gol je prazan gol

avatar
ssaallee85
Thursday, 14.01.2016
15:16

10 pobeda si promasio.. tebe bi prvog prodao,ma i za dzabe bi te dao.

avatar
Marko Grbović
Thursday, 14.01.2016
15:39

Svaka cast za komentar, ali ne bih ga prodao, obozavam brasance ali nije lepo to sto on ima sta da kaze za nekog drugog a kamo li za saleta....

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
17:27

A sto svaka cast?

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
15:47

Sreca nasa pa se ti bas nista ne pitas, pored takvih bismo brzo propali...

avatar
bora majstor
Thursday, 14.01.2016
15:01

ma jeste kako da ne primili ti odbrana a da je napad bio malo agilniji dali bi primili da ninkovic nije solirao da je malo vise igrao timski pa brasanac pa i zivkovic mozda bi sad bila drugacija prica ovako nema sta da se ljute krivi su i bolje da cute a ovo sto je proslo da im bude za nauk da se u buduce ne ponovi.

avatar
Black Tooth
Thursday, 14.01.2016
15:36

cekaj a sta da je ninkovic dao gol umesto precke? ima mnogo tih ALI. sve u svemu ruzno je ovako prljav ves iznositi na povrsinu!

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 14.01.2016
15:00
avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
14:37

Au, Darko ovo za Dnjepar (Sale u revansu bio iskljucen vec u 42. minutu) je bilo ispod pojasa:-D Pazi kad su obojica u pravu, svako na svoj nacin...

avatar
Black Tooth
Thursday, 14.01.2016
15:35

ni malo mi se ne svidja ovo od strance obojice! zasto se o ovome sada prica? da li je on to stvarno i izjavio brate?

avatar
REVOLT SPT
Thursday, 14.01.2016
17:27

Ni meni se ne svidja, a ne znam da li je stvarno i izjavio iako su to preneli jos neki. Ne bi bio prvi put da neko izmislja o Partizanu...