Saša Ilić: "Partizan će uvek biti u vrhu"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.10.2015.
00:26
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić čestitao je 70. rođendan crno-belima i tom sportskom društvu poželeo mnogo trofeja u budućnosti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

"Mnogo titula dolazi iz Sportskog društva Partizan, a nadam se da će ih biti sve više u budućnost. Partizan izuzetno dobro radi kada je reč o omladinskim pogonima i u narednom periodu ćemo imati sve više klinaca koji će biti nosioci igre Partizana", rekao je Ilić novinarima u Narodnom pozorištu.

Partizan rođendan obeležava na svečanoj akademiji u beogradskom Narodnom pozorištu, gde su se okupili brojni navijači, bivši i sadašnji sportisti, kao i funkcioneri.

"Velika je čast biti navijač Partizana i biti prisutan ovde. Ovo će biti veličanstvena predstava kroz koju ćemo pogledati celu istoriju Partizanu, skoro svih igrača. Nadam se da će biti lepo veče i da će svi otići zadovoljni", kazao je Ilić.

Kada je reč o fudbalskoj sekciji Partizana, njen kapiten je rekao da će sigurno biti u vrhu sprskog fudbala i u narednom periodu.

"Partizan vidim u vrhu srpskog fudbala, to je sigurno i znam da će tako biti. Voleo bih i nadam se da ćemo u narednom periodu napraviti određeni iskorak u Evropi i da kroz pet do 10 godina pričamo o Partizanu kao redovnom učesniku Lige šampiona", dodao je on.

Ilić je poželeo duplu krunu svom klubu ove sezone, ali i da na proleće igra Ligu Evropa.

"Želim trofeje na domaćoj sceni, po mogućstvu i prvenstvo i Kup. Što se tiče Evrope, dobro smo krenuli i imamo izgledne šanse da prezimimo, to mi je velika želja", rekao je Ilić.

Fudbalski klub Partizan je trenutno četvrti na tabeli srpskog prvenstva, sa 12 bodova manje, ali i utakmicom manje od "večitog" rivala Crvene zvezde. Crno-belima dobro ide u Ligi Evropa, gde su lideri svoje grupe posle dva kola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
00:41
avatar
Doktor ijopet
Monday, 05.10.2015
14:10

Lepo je covek rekao u vrhu, to znaci 2-3 mesto. Nemoj se uzbudjavati.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
15:10

I nemoj vise da mi pises, ovo je poslednji odgovor od mene...

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
00:30

Zivot je kratak, umetnost lepa, a PARTIZAN vecan i vecno zivece...

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
00:28

Једног дана када умрем, кад срце престане да куца, причајте да лош сам био, причајте да био луд сам, ал' ми не дирајте оно што ме жига и пуног срца - СВЕТО ИМЕ, ВЕРНЕ ГРОБАРЕ И УСПОМЕНЕ С ЈУГА! Не памтите лице дечака испод црног-белог шала, не памтите ми име јер то није битно сада, не памтите мој живот, јесте прошао је к'о сан, само на гробу нек' пише - УМРО ЈЕ ЗА ПАРТИЗАН !

avatar
Doktor ijopet
Monday, 05.10.2015
14:09

Brale smem da se kladim da ti u zivotu taj jug nisi video niti si ikada bio na nekoj utakmici.

avatar
РЕВОЛТ
Monday, 05.10.2015
15:10

Nisam ti ja brat, a ja slobodno mogu u svoj zivot da se kladim da sam od tebe isao na jedno min. deset puta vise utakmica u zivotu.