Saša Ilić opominje: ''Setite se Širaka, njih smo jedva prošli''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.06.2014.
17:50
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana Saša Ilić zadovoljan je ishodom današnjeg žreba drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali upozorava da se protivnik mora najozbiljnije shvatiti.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana, na prvi pogled, ne bi trebalo da imaju problema oko plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, jer će im rival biti ili ekipa Linkolna sa Gibraltara, ili HB Toršavn sa farskih Ostrva.

Međutim, s obzirom na neka ranija neprijatna iskustva, kada su crno-beli takođe bili favoriti, ali nisu uspevali da opravdaju tu ulogu, u Humskoj će morati bukvalno svakog rivala da shvate maksimalno ozbiljno.

To poručuje i kapiten crno-belih Saša Ilić, koji podseća koliko se Partizan samo namučio pre godinu dana da eliminiše jermenski Širak, koji je takođe bio potpuni autsajder.

''Povoljan je utisak što ćemo igrati protiv Farana ili ovih drugih, odakle su već, sa Gibraltara.

Ali, s druge strane, više nema slabih ekipa, za nauk nam je prošla godina kad smo jedva prošli taj Širak iz Jermenije. Slede analize, pa ćemo znati nešto više, ali u startu sam veliki optimista'',
izjavio je Ilić.

Partizan će biti domaćin u prvoj utakmici, a Ilić smatra da je to možda i još jedna povoljna okolnost.

''I prethodnih godina smo imali više uspeha kad smo prvi meč igrali kod kuće, pa se nadam da će tako biti i ovog puta. U svakom slučaju, treba biti ozbiljan, ali nadam se najboljem, jer mislim da smo kvalitetniji rival'', zaključio je Ilić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke