Saša Ilić – Novi ugovor za kapitena Partizana!?!

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 06.04.2015.
09:51
Izvor: Sportske.net

Jedan od najvažnijih fudbalera Partizana i ove sezone, Saša Ilić, mogao bi da produži ugovor sa Partizanom na još jednu godinu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kapiten, lider, legenda.

Saša Ilić 'kao vino' kome godine ne mogu ništa, čak i pojačavaju njegovu vrednost, i ove sezone pokazuje i dokazuje da je jedan od najboljih i najvažnijih fudbalera Partizana. Pokazao je to i na utakmici sa kragujevačkim Radničkim.

I dok se u Partizanu svi menjaju, on ostaje.

Čovek koji je obeležio jednu eru Partizana, svoj tim predvodio i u Ligi šampiona, čitavog sebe je posvetio crno-belom.

Obožavan od strane navijača, podjednako i rukovodstva kluba, stručnog štaba koji se nesebično oslanjaju na njegovu podršku, pre svega na terenu, Saša Ilić je čovek bez koga je jednostavno veoma teško zamisliti Partizan.

Već neko vreme se postavlja pitanje 'dokle će ići?'.

Želja nije sporna, samo da ga zdravlje posluži, kako i sam kaže. S tim u vezi, ukoliko sve bude kako treba, na kraju tekuće sezone će Saša Ilić, javljaju Novosti, produžiti ugovor sa Partizanom na još godinu dana.

Legendarni kapiten Partizana je protiv Radničkog zabeležio svoj 716. meč u crno-belom timu, a svojim golom je na večnoj listi strelaca stigao na šest koraka iza sedmoplasiranog Zorana Prljinčevića. Novi ugovor bi bila odgovarajuća nagrada za čoveka koji je od nemerljivog značaja za tim Zorana Milinkovića, u tome se svi slažu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke