Saša Ilić: "Ne opterećujem se Zvezdom"

Autor: Beta Beta
petak 03.04.2015.
13:38
Izvor: Beta

Saša Ilić je optimista pred nastavak sezone, a ne želi da se osvrće na igre Crvene zvezde.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je danas da prati rezultate "večitog" rivala Crvene zvezde, ali da mu je najvažnije da njegov klub pobeđuje.

"U Partizanu je uvek prisutan pritisak. Nije prijatno da sa plus šest dodješ na plus dva.

Ako pobedimo sutra, ostaje još devet utakmica, tako da možemo da odigramo još jednu nerešeno da bismo bili šampioni. Idemo utakmicu po utakmicu, to je najvažnije"
, rekao je Ilić novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je lider na tabeli Super lige sa 47 bodova, dva više od Zvezde, koja brani titulu u srpskom prvenstvu.

"Večiti" rivali će se krajem aprila sastati na stadionu Zvezde.

"Do derbija ima još tri utakmice, treba razmišljati o svakoj sledećoj. Bilo lepo da pobedimo sve do Zvezde, pa da onda pričamo o toj utakmici...", rekao je Ilić.

Kapiten crno-belih je istakao da bi voleo da Zvezda izgubi bodove do derbija, ali da se ne opterećuje rezultatima rivala.

"Pratim Zvezdu i iskreno bih voleo da naprave kiks, ali se ne opterećujem njima, bitan mi je Partizan. Bitno je mi pobeđujemo, ali učinili bi nam uslugu kada bi negde izgubili bodove", dodao je on.

Partizan će u 21. kolu dočekati Radnički 1923 iz Kragujevca.

"Svesni smo činjenice da smo apsolutni favoriti, da igramo protiv poslednje ekipe na tabeli pred našim navijačima. Treba imati u vidu i da je Radnički zabeležio dve pobede u pet utakmica, ali ako budemo pružili ono što očekujemo od sebe, mislim da ne treba da bude problema", dodao je Ilić.

Ilić je naveo da svaka promena trenera donosi nešto novo, ali da Zoran Milinković nije imao dovoljno vremena da unese neke njegove detalje u igru.

Utakmica između Partizana i Radničkog igraće se sutra od 18.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke