Saša Ilić: "Korak po korak, do Evrope"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 07.07.2014.
10:54
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana ističe da crno-beli u mislima isključivo imaju evropsko takmičenje. Liga šampiona ili Liga Evrope, gotovo da je svejedno.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Pripreme u Sloveniji akcenat bacaju na spremanje igrača za evropske bitke, kapiten Partizana Saša Ilić i te kako je svestan značaja koji bi imalo učešće u Evropi.

Izabranici Marka Nikolića će 15. jula odigrati svoj prvi kvalifikacioni meč, rival će biti HB Toršavn ili Linkoln sa Gibraltara, kao najiskusniji u ekipi Saša Ilić je svestan da njegov tim očekuje težak zadatak, te da Partizan nema prava da preti nikome.

„Setite se Širaka, protiv koga smo bili proglašavani za apsolutnog favorita. Nema lakih rivala, Partizan jeste dobio na kvalitetu, ali teren je jedino merilo.“, rekao je 'Sportu' kapiten Partizana, svestan da bi učešće u Evropi bilo od velikog značaja i za igrače i za klub.

„Idemo korak po korak, pa dokle stignemo.“

„Grupna faza jednog od dva takmičenja bi nas zadovoljila. Svi bismo naravno voleli da igramo u Ligi šampiona, ali ukoliko bude i Liga Evrope, odlično. Bilo bi sjajno da posle godine pauze ponovo zaigramo u Evropi, to bi bilo sjajno i za klub i za mlade igrače koji bi dobili priliku da stasaju u jakoj konkurenciji.“, istakao je kapiten Partizana.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke