Šaranov ne kontaktira sa Zvezdanom Terzićem, hoće li braniti u derbiju?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Od nedavnog dolaska Bojana Šaranova u redove Partizana, u javnosti se više puta komentarisalo njegovo prijateljstvo sa kapitenom Zvezde Aleksandrom Lukovićem i spekulisalo o navodnim kontaktima sa generalnim direktorom crveno-belih Zvezdanom Terzićem.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Imajući u vidu i da ga trener Ivan Tomić nije stavio u tim protiv OFK Beograda proteklog vikenda, već da je poverenje ukazao Filipu Kljajiću, pojavile su se i sumnje da u Humskoj ''za svaki slučaj'' čekaju da prođe derbi, pa da tek onda Bojan Šaranov dobije priliku u Partizanu.

Međutim, iskusni čuvar mreže u izjavi koju prenosi ''Informer'' kategorički odbacije takve insinuacije.

''To su gluposti koje nemaju veze sa životom! Ja sam ponikao u OFK Beogradu, od 13. godine sam bio na Karaburmi, ali u poslednje dve-tri godine mog boravka tamo, Terzić je već otišao iz kluba.

S njim nisam u kontaktu.

Tačno je da sam dobar sa Zvezdinim kapitenom Aleksandrom Lukovićem, imamo istog kondicionog trenera. Takođe, moj kum je Andrija Kaluđerović, Zvezdin bivši igrač, ali ne vidim kakve to veze ima, pa ne mogu ja da biram gde će moji prijatelji da igraju'',
objašnjava Šaranov.

Prema tome, Šaranov se nada da će dobiti priliku da baš u derbiju debituje za Partizan, poručuje da će učiniti sve za grb Partizana i pobedu nad Zvezdom i za razliku od mnogih smatra da duel sa ''večitim rivalom'' dolazi u pravo vreme po crno-bele.

''Pobedom nad Zvezdom vratili bismo samopouzdanje posle poraza od OFK-a'', ističe Šaranov.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Wednesday, 24.02.2016
14:14

Samo jedno ime - Milan Lukač! To je bio golman

avatar
Scepan Scekic
Wednesday, 24.02.2016
14:54

Zamisli koincidencije i on je igrao za OFK a odbranio kosminici 2 penala. :)

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 24.02.2016
15:14

Vi golmana niste imali jos od Ivice Kralja

avatar
hcXpfc
Wednesday, 24.02.2016
13:58

Ne znam ni zašto su te dovodili! Da bar imaš nesporan i ogroman kvalitet. A zna se od kojih si!

avatar
Dr Ivica Iliev
Wednesday, 24.02.2016
12:20

Nehvatam,zasto nebi igrao,kad je i Kljajic igrao za juniorske klubove crvene zvezde,cak mu je i otac igrao za njihov prvi tim !?

avatar
Wednesday, 24.02.2016
13:51

* Ne shvatam, ne bi. Inace, Stojkovic ti je najbolji primer, kakvi Kljajic i Saranov, nije u njima problem i nije u tome kakvu ko ima proslost ako je profesionalac i/ili ako je raskinuo sve veze sa zvezdom, ali ako nije...

avatar
Wednesday, 24.02.2016
11:42

Ne mozes da biras to, ali mozes da biras kuma, a mozes i kondicionog:) Ako za jednog golmana postoji sumnja da nece braniti na samo jednoj utakmici onako kako treba, na jednoj samo, taj nema sta da trazi ovde, kod nas moraju da budu samo profesionalci koji bi zapostavili emocije!

avatar
Merengues88
Wednesday, 24.02.2016
12:25

Dakle, ne smije uzeti za kuma čovjeka koji je igrao u Zvezdi, bez obzira na to što mu je on najbolji prijatelj? Molim te, više ne napadaj ljude kad ismijavaju Partizan, nisi uopšte bolji od takvih. Isti ste svi vi koji tako komentarišete, napaćeni i iskompleksirani do bola. I moji Zvezdaši, a i vi Grobari.

avatar
Wednesday, 24.02.2016
12:58

Naravno da sme da uzme, a videcemo kako ce da brani, otud i ovaj smajli na kraju. Bolji sam od svih.