Šarac se nada boljoj igri Čukaričkog u revanšu protiv Zvezde

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.05.2017.
15:27
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalskog kluba Čukarički Dragan Šarac rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u revanšu polufinala Kupa, ali da se nada da će njegova ekipa odigrati bolje nego u prvom duelu.

Beta/Ho-Čukarički/Ev
Beta/Ho-Čukarički/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog igraju u utorak od 16 časova na gostujućem terenu protiv Crvene zvezde, revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije. U prvom meču na Banovom brdu Zvezda je pobedila sa 4:1.

"Ušli smo slabo u prvu utakmicu, izgubili sa 1:4, nije nam ništa polazilo za nogom, pa se u revanšu nadamo boljoj igri i boljoj utakmici. Zvezda ima dobar rezultat i favorit je, ali igra se još 90 minuta i daćemo sve od sebe da odigramo što bolje i probamo da pobedimo", rekao je Šarac na konferenciji za novinare.

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović juče je podneo ostavku posle poraza od Voždovca u prvenstvu i do kraja sezone ekipu će predvoditi Boško Đurovski.

Upitan da li Čukarički posle iznenadne promene trenera Crvene zvezde ima veće šanse da pobedi u revanšu, Šarac je rekao da promena može i pozitivno i negativno da se odrazi na ekipu.

"Onako loše poluvreme kao u prvoj utakmici dogodi se jednom u godinu dana, nismo bili agresivni, nismo dobijali duele i nismo uspeli da pariramo. Mi moramo da igramo agresivno", dodao je on.

Fudbaler Čukaričkog Saša Jovanović postigao je gol u prvoj utakmici protiv Zvezde. On je rekao da je njegova ekipa u tom duelu "sve uradila loše" i da u revanšu to želi da ispravi.

"Iako je Zvezda veliki favorit i ogromne su joj šanse za ulazak u finale, naše je da pokušamo i da se nadamo čudu. Naravno i da ostavimo što bolji utisak na Zvezdinom stadionu", naveo je Jovanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Monday, 08.05.2017
16:03

E tuge, svaku vest koju sam otvorio vise ovih laznih navijaca Partizana od nas. Pa to samo govori o vama koliko vas kompleksi pucaju. Onaj povrtak kralja, revolt, kako vec svako jutro na svakoj vesti po 5 komentara minimum. Pitam se samo jel imaju te osobe nekog posla u zivotu ili vise 24/7 na portalima. Vise bre mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan. Sve tako do vase uprave. I neka se komentar objavi. Jer sve i svasta ste objavili. Pa cak i one gde imaju psovke mnogo puta.