Šarac: "Očekuje nas pravi vojvodjanski derbi"

Autor: Beta Beta
subota 20.02.2016.
11:58
Izvor: Beta

Pomoćni trener fudbalera Vojvodine Dragan Šarac rekao je danas da njegovu ekipu protiv Spartaka očekuje pravi vojvodjanski derbi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

"Primaklo se i prvo prolećno kolo i susret sa Spartakom iz Subotice. Očekuje nas jedan pravi vojvodjanski derbi i vrlo teška utakmica, jer Spartak ima dobar tim, koji već dugo igra zajedno. Igraju čvrst fudbal i ne daju mnogo golova, ali ih zato teško i primaju", rekao je Šarac, objavljeno je na sajtu novosadskog kluba.

Posle dvomesečne pauze, predstojećeg vikenda se nastavlja fudbalsko prvenstvo Srbije. U prvom prolećnom kolu, a 23. od početka sezone, ekipa Vojvodine danas dočekuje Spartak.

Vojvodina je prvi deo sezone završila na petom mestu na tabeli sa 35 bodova, dok je Spartak poslednji sa 20 bodova manje.

"U Novom Sadu će pokušati da osvoje jedan ili tri boda, što bi im mnogo značilo u borbi za opstanak, s obzirom na to da su trenutno poslednji na tabeli. Ove zime su doveli šest-sedam novih igrača i pokušaće svim silama da opstanu u ligi. S druge strane, nama je cilj da se plasiramo u plej-of i budemo medju prve tri ekipe, te ćemo zato sutra dati maksimum kako bismo došli do tri boda. Nadam se dobroj i kvalitetnoj igri", rekao je Šarac.

Vojvodina će na današnjem meču nastupiti oslabljena, pošto zbog kartona neće igrati Radovan Pankov, a probleme sa povredama imaju Milan Stepanov i Novica Maksimović.

Utakmica 23. kola Super lige Srbije između Vojvodine i Spartaka igra se danas na stadionu "Karađorđe" od 15.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke