Šarac: "Jedini cilj Čukaričkog je pobeda"

Autor: Beta Beta
sreda 12.04.2017.
14:20
Izvor: Beta

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac rekao je da je jedini cilj njegovih fudbalera da sutra u gostima pobede Voždovac i tako izbore plasman u plej-of Superlige Srbije.

Beta/Ho-Čukarički/Ev
Beta/Ho-Čukarički/Ev

Povezane vesti

Gostovanjem na krovu tržnog centra "Stadion" fudbaleri Čukaričkog završavaju ligaški deo sezone i ujedno vode poslednju bitku za plasman u plej-of.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Voždovac je iskusna ekipa koja je dugo zajedno i koja je izborila plasman u plej-of. Mi se borimo sa Spartakom i Javorom. Nama je jedini cilj da pobedimo, jer nas to vodi u plej-of", rekao je Šarac novinarima na stadionu Čukaričkog u Beogradu.

Čukarički ima 37 bodova, Spartak 38, a Javor 39. Da bi "brdjani" prošli dalje, potrebno je da pobede i da Spartak i Javor ne pobede, jer imaju bolji učinak u međusobnim susretima sa timom iz Ivanjice.

"Idemo da probamo da se nadigravamo sa njima. Oni igraju fenomenalno u poslednje vreme, daju mnogo golova. Jako su dobra i iskusna ekipa. Mi takođe igramo jako dobro u poslednje vreme. Nismo imali dobar rezultat protiv Mladosti iz Lučana (1:1), zato nam protiv Voždovca trebaju tri boda", rekao je Šarac.

Čukarički je ekipi Mladosti dao jedan gol, a u četiri susreta pre toga u svim takmičenjima davao je po tri gola. Asmir Kajević je rekao da očekuje da se to popravi protiv Voždovca.

"Nismo imali sreće protiv Mladosti da postignemo još neki gol, ali očekujem da će se to popraviti protiv Voždovca i da ćemo bar u smislu realizacije biti bolji. Utakmica je izuzetno bitna, Voždovac je ekipa koja ima svoj kvalitet i pojedince. Mi ćemo, kao i do sada, dati svoj maksimum i učiniti sve da pobedimo, i nadam se da ćemo uspeti da se plasiramo u plej-of", rekao je Kajević.

Čukarički sutra neće moći da računa na suspendovanog Erhana Mašovića i povređenog Marka Docića. Svi ostali su spremni za meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke