Šarac: ''Idemo u Vels da odigramo dobar meč i prođemo u treće kolo''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 18.07.2016.
14:33
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac izjavio je da crveno-beli putuju u Veliku Britaniju da odigraju dobar meč protiv Konah’s kija i da veruje u prolaz svoje ekipe u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, fudbaleri Vojvodine u četvrtak gostuju ekipi Konah’s kija u Velsu. Crveno-beli će na put krenuti u utorak u 6:30 časova autobusom iz Veternika ka Budimpešti, odakle će avionom otputovati do Brisela, a tamo se prebaciti na let za Mančester, odakle će do hotela stići ponovo autobusom. Dolazak u hotel očekuje se u utorak u kasnim popodnevnim satima.

''U Veliku Britaniju idemo da odigramo jednu dobru utakmicu, iako znamo da će meč biti prilično težak. Njihov trener, gospodin Morison, izjavio je da takođe očekuje tešku utakmicu i da se nada prolasku, a isto to želimo i mi. Imamo gol prednosti, ali mislim da to, u ovom trenutku, nije toliko bitno. U meč treba da uđemo jako od prvog minuta i pokušamo što pre da postignemo gol, koji bi nam umnogome olakšao plasman dalje. Šanse su 50:50, a teren će biti manjih dimenzija nego inače, pa domaćini očekuju utakmicu sa mnogo prekida, auta… To je njihov način igre i tu će sigurno tražiti svoju šansu. S druge strane, nas raduje to što su svi u ekipi zdravi i spremni za utakmicu'', kaže Šarac, prenosi sajt kluba.

Pomoćni trener Vojvodine zna kako crveno-beli treba da odigraju u revanšu.

''Probaćemo da ih napadnemo visoko i da smanjimo broj prekida u njihovu korist. Oni su u zaostatku i sigurno će pokušati da dođu do gola. U Novom Sadu praktično nisu izlazili iz svog šesnaesterca, a u revanšu ćemo sigurno pokušati da iskoristimo prostor iza njihovih leđa, jer tu su najranjiviji. Dva centralna beka su im nešto sporija i tu ćemo tražiti svoju šansu
'', rekao je Šarac.

Na put u Vels, stručni štab će povesti 18 igrača, a utakmica je na programu u četvrtak, sa početkom u 19:45 časova po srpskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke