Šaponjić prognozirao i rezultat i strelce u derbiju!

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.04.2015.
10:26
Izvor: Sportske.net, Sport

Mladi napadač Partizana koji je sve efikasniji u poslednje vreme, ne libi se da prognozira i rezultat i strelce predstojećeg ''večitog derbija''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Utakmica kojom bi Partizan mogao da praktično ''overi'' šampionsku titulu igra se u subotu od 18 časova na ''Rajku Mitiću'', a napadač Partizana Ivan Šaponjić nada se baš takvom scenariju.

On ima iskustva iz mlađih kategorija u derbijima protiv Crvene zvezde, a prethodni susret sa crveno-belima ostao mu je u lepom sećanju - pobeda, uz njegov gol i asistenciju.

''Voleo bih da sličan učinak imam i u subotu u debiju u seniorskoj konkurenciji i da Partizan, naravno, pobedi, koja bi nas značajno približila tituli prvaka'', istakao je Šaponjić u izjavi za ''Sport''.

Naravno, u seniorskoj konkurenciji će mu biti mnogo teže, ali mladi fudbaler se ne plaši ni ''večitog rivala'', ni atmosfere na ''Rajku Mitiću''. Sve to mu je samo dodatni motiv da se pokaže u najlepšem svetlu.

A koliko je samouveren pred dvoboj sa Zvezdom, potvrđuje i činjenica da se usudio da prognozira i rezultat i strelce na 148. prvenstvenom susretu ''večitih rivala'' - pobeda Partizana od 2:1, strelci Šaponjić i Živković, a za Zvezdu Luka Jović.

''Luka je moj prijatelj, čujemo se često i voleo bih da se, ako već neko mora, baš on u subotu upiše u strelce, ali da to učinimo i Žile i ja sa naše strane, pa da Partizan pobedi'', jasan je Šaponjić.

Šta vi očekujete, slažete li se sa napadačem Partizana?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igor Tambur
Thursday, 23.04.2015
22:50

Nista nevolim unapred moramo se dobro spremiti !

avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
10:31

Ne slazem se iako nije ni nemoguce da mu se ostvari prognoza, vise bih voleo da bude 1:0 ili 2:0 za nas, a cudno je da hoce da primimo gol iako znam zasto je to izjavio:-D

avatar
Totti10
Wednesday, 22.04.2015
16:37

Isto je i Luka Jovic izjavio da on i Lazovic cini mi se daju gol,a da Saponjic da za nas samo da oni pobede. :)

avatar
Totti10
Thursday, 23.04.2015
17:35

Tu se slazem sa tobom :)

avatar
Jug Grobarima Revolt
Wednesday, 22.04.2015
17:18

Znam zasto je to izjavio Saponja, ali nasa odbrana je bolja od njihove, a i Saponjic je bolji od Jovica:-D