Šaponjić poručuje Andriji: "Partizan ni prema meni nije bio korektan, ali..."

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
12:21
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić progovorio je o tome kako je napustio Partizan i kroz tu priču pokušao da pošalje poruku svom doskorašnjem saigraču Andriji Živkoviću.

record.xl.pt/Carlos Gonçalves
record.xl.pt/Carlos Gonçalves

Povezane vesti

Jedan od bisera srpskog fudbala Ivan Šaponjić nedavno se preselio u Lisabon i otvorio novu stranicu u svojoj karijeri kao novi član Benfike.

Omladinski reprezentativac Srbije u subotu je postigao prvenac u dresu Benfike, a ne smeta mu ni to što će za prvo vreme morati da se zadovolji igranjem u B timu.

"Zasad nemam na šta da se požalim, već sam odigrao pet utakmica za B tim, polako ulazim u pun ritam, kao što je i bila ideja. U Partizanu nisam bio u prvom planu, često sam ulazio s klupe, i to je ostavilo traga, ali vratiće se sve na svoje mesto" kaže Šaponjić na "Novosti".

Malo je onih koji su očekivali da Partizan već tokom ove zime proda Ivana Šaponjića, pa tako ni sam igrač nije bio srećan što se na ovaj način rastao sa matičnim klubom.

Komentarišući svoju poziciju i način na koji je napustio Humsku, mladi napadač je indirektno poslao poruku svom doskorašnjem saigraču Andriji Živkoviću.

"Želeo bih da se situacija sa Andrijom Živkovićem reši na obostrano zadovoljstvo i da klub ne ostane bez prihoda. Partizan ni prema meni nije bio korektan u nekoliko situacija, ali na kraju sam, da se tako izrazim, pognuo glavu i prihvatio da odem kako bi klub zaradio" otkrio je Šaponjić.

Kada je u pitanju Andrija Živković, transfer krilnog fudbalera više nije opcija, a kako za sada odbija da produži ugovor, izvesno je da će na leto Humsku napustiti kao slobodan igrač a da Partizan neće zaraditi ni dinar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
grof05
Monday, 15.02.2016
20:00

Mozda Partizan nije bio korektan prema tebi ali ti za razliku od Andrije bar imas gde da se vratis kad zavrsis karijeru. A gde ce on

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
13:29

I nismo bas zaradili od tebe, sisice mala, jedva si cekao da odes od nas. Ne da Partizan nece zaraditi od (smrd)Andrije nego nece biti ni na pozitivnoj nuli, fuj!