Šaponjić obasjao Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.02.2015.
19:51
Izvor: Sportske.net

Crni oblaci koji su se nadvili nad Humsku nakon vesti da je Petar Škuletić prodat Lokomotivi iz Moskve odagnani su bar na kratko jer je njegov naslednik Ivan Šaponjić pogodio u duelu sa Mariborom i doneo crno-belima prvu pobedu na pripremama u Antaliji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nije mogao da dobije nijednu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji iako je u svojim redovima do pre samo nekoliko dana imao najbolji napadački tandem u ligi.

U kratkom roku klub su napustili Danko Lazović i Petar Škuletić a crno-beli su i pored bule u kojoj se klub našao uspeli da upišu prvi trijumf na pripremama u Antaliji i to u duelu sa učesnikom Lige šampiona.

Partizan je u sedmom kontrolnom susretu na pripremama u Antaliji u četvrtak savladao slovenački Maribor rezultatom 2:1 (1:1) a kuriozitet je da je pobedonosni pogodak postigao momak koji je spletom okolnosti stekao status prvog špica.

Partizan - Kljajić, Volkov, Bogosavac, Ilić Branko, Stevanović, Babović (od 63' Brašanac), Lukić, Marković, Ilić Saša, Marinković (od 79' Živković), Šaponjić

Klupa: Živković Živko, Petrović Nemanja, Ćirković, Brašanac, Živković Andrija, Kojić

Talentovani Ivan Šaponjić dao je nadu stručnom štabu i navijačima Partizana pošto je golom u 47. minutu susreta sa Mariborom postavio konačan rezultat i tako doneo prvu pobedu crno-belima na pripremama.

Vodeći pogodak za Partizan postigao je Miroslav Bogosavac u 9. minutu a Slovenci su do izjednačenja stigli dvadeset minuta kasnije golom iz penala. Makedonac Agim Ibraimi postigao je izjednačujući pogodak za Maribor a nerešen rezultat bio je na snazi nakon prvog dela igre.



Samo dva minuta nakon što je turski arbitar dao znak za početak drugog poluvremena Ivan Šaponjić koristi priliku u kojoj se našao i postiže drugi gol za crno-bele kojim je, ispostavilo se, postavio konačan rezultat utakmice.



Partizanu je za popust prilikom narednih priprema bio neophodan trijumf sa dva ili više gola u duelu sa Mariborom ali taj zahtev koji su pred izabranike Marka Nikolića postavili vlasnici hotela "Susesi" sigurno će ostati u drugom planu posle svega što se danas dogodilo.

Vicešampion Srbije konačno je upisao trijumf na pripremama ali pobeda nad Mariborom i gol koji je postigao Ivan Šaponjić neće učiniti da se zaboravi na problem koji je nastao odlascima Danka Lazovića i Petra Škuletića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The Real Man
Thursday, 12.02.2015
20:55

Ako da samo 5 golova na prolece, ode i on! Zivi bili pa videli! Ovi ljudi su dosli da uniste Partizan!

avatar
Blazer
Thursday, 12.02.2015
21:52

i meni se čini da im je ta namera