Šaponjić: "Nadam se šansi na proleće"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
12:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Omladinski reprezentativac Srbije Ivan Šaponjić smatra da samo naporan i predan rad daje rezultate pa s toga veruje da će mu Marko Nikolić dati priliku da se dokaže tokom prolećnog dela sezone.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Za razliku od Nenad Lalatovića koji je u velikoj meri dao šansu Luki Joviću u prvom timu, Marko Nikolić svog omladinskog reprezentativca još uvek nije bacio u vatru.

Ivan Šaponjić (17) je za sada odigrao jednu utakmicu u prvom timu Partizana, dovoljno da postane drugi najmlađi debitant što u i te kako prija.

"Prija mi što sam postao deo Partizanove istorije jer je to moj klub. Sanjam da zaigram u prvom timu i da postanem prvi napadač" kaže Šaponjić.

Sjajni napadač ističe se golovima u omladinskoj konkurenciji, kako na klupskom, tako i na reprezentativnom planu.

Sa druge strane, u prvom timu vicešampiona Srbije još uvek nije našao svoje mesto što ne čudi ako se uzme u obzir da mu konkurenciju prave Danko Lazović, Petar Škuletić i Nemanja Kojić

"Radim naporno na treninzima a od trenera dobijam povratnu informaciju da moram da budem strpljiv i da ću dobiti svoju šansu. Nadam se da će ona doći tokom prolećnog dela sezone" poručuje Šaponjić.

Podsećamo da je mladi Novovarošanin debitovao za prvi tim Partizana 30. novembra 2013. godine u prvenstvenom susretu sa Voždovcem. Tada je Šaponjić postao drugi najmlađi debitant a prvo mesto u toj kategoriji i dalje drži Nenad Marinković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke