Šaponjić i Jović preslišali Estonce!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.10.2015.
17:24
Izvor: Sportske.net

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je Estoniju na startu kvalifikacionog turnira za plasman na Evropsko prvenstvo, a tandem Šaponjić-Jović ponovo je bio nerešiva enigma za protivnika.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije koju čine dečaci mlađi od 19 godina upisala je prvu pobedu u sklopu kvalifikacionog turnira za odlazak na Evropsko prvenstvo koji se igra u Estoniji.

Srbija je u prvom kolu kvalifikacione grupe "12" savladala Estoniju rezultatom 5:0 (3:0) čime je napravila veliki korak ka plasmanu u Elitnu rundu kvalifikacija.

Omladinska selekcija rešila je pitanje pobednika već u prvom poluvremenu pošto je posle 45 minuta igre imala tri gola prednosti. Estonce je posle pola časa igre načeo Luka Jović, da bi do 40. minuta fudbaleri Partizana Nemanja Glavčić i Ivan Šaponjić dotukli protivnika.

Već na startu drugog dela igre Šaponjić je postigao drugi pogodak na meču, a njegov kolega iz navalnog reda i dobar drug Luka Jović postavio je konačan rezultat u 55. minutu igre udarcem sa bele tačke.

Narednu utakmicu na ovom mini kvalifikacionom turniru koji se igra u Estoniji naš nacionalni tim igra u subotu protiv selekcije Jermenije koja je u prvom kolu poražena od Češke rezultatom 4:0.

Recimo i to da će po dve prvoplasirane reprezentacije iz 13 kvalifikacionih grupa obezbediti plasman u Elitnu rundu kvalifikacija ali i najbolja trećeplasirana ekipa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 08.10.2015
18:59

Kakav ćemo mi imati paklen napad za 5 godina (Mitrović, Šaponjić, Jović).

avatar
baldekeita
Thursday, 08.10.2015
18:39

Za Jovica,Saponjica i Glavcica se zna da odskacu i da oni redovno prave razliku i protiv mnogo jacih ekipa,ali ono sto je danas(a i svaki put kada sam ga gledao) radio Zlicic je impresivno.Decko je svuda,stigne da zakrpi sve u odbrani,a uvek se nadje i u zavrsnici iz drugog plana,imam osecaj da pretrci 15 km po mecu.Zao mi je sto se o njemu ne prica vise jer on to zasluzuje,ali dobro pricace se sigurno kada dodje medju seniore.Senic me je malo razocarao,ocekivao sam mnogo vise od njega,stao na aut liniju i ne odvaja se od nje.Pohvale Tomicu za postavku,mi smo bez neke preterane muke i ozbiljnijeg trosenja dali 5 komada,a mogli smo jos koji.Zakinuti smo na kraju prvog dela za penal tj. sudjen je prekrsaj,ali izvan 16 m iako je faul bio bar 3 metra unutra.

avatar
РЕВОЛТ
Thursday, 08.10.2015
17:26

СРБИЈА ЈЕ УЈЕДИЊЕНА!