Šaponjić - Amsterdam i Brisel pre Ljutice Bogdana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 31.10.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net

Vest da FK Crvena zvezda namerava da privoli Ivana Šaponjića u svoje redove demantovana je od strane njegovom menadžera koji ističe da je talentovani napadač meta mnogo ozbiljnijih klubova.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ugledni dnevni list "Politika" u petak je plasirao informaciju da je drugi najmlađi debitant u istoriji Partizana meta "večitog rivala" koji planira da iskoristi činjenicu da za Ivana Šaponjića nema mesta u prvom timu.

Ovakva tvrdnja delimično je tačna ali se o njoj može govoriti u pluskvamperfektu pošto Zvezda odavno nema čime da privoli mladog igrača što je potvrdio i njegov menadžer u izajvi za portal "Mondo".

"Svojevremeno je postojao interesovanje Crvene zvezde za Ivana, ali ga više nema. Šaponjić ima profesionalni ugovor sa Partizanom i zadovoljan je u klubu u kojem čeka šansu" izjavio je Nenad Jestrović.

Čovek koji je i sam nekada nosio crveno-beli dres objašnjava da je Šaponjićev prioritet igranje u Partizanu a potom i inostrana karijera.

"Zaslužuje da napravi karijeru, na početku u Partizanu, a posle u inostranstvu. Ima nekoliko klubova iz zapadne Evrope koji su već pokazali interesovanje za njega, to su pre svih Anderleht i Ajaks" istakao je Jestrović.

To znači da će Ivan Šaponjić najmanje do isteka ugovora sa Partizanom (2017. godina) ostati u Humskoj a u narednom periodu očekuje ga nastavak borbe za mesto u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke