Šaponjć: "Mnogo će nam značiti pobeda"

Autor: Beta Beta
sreda 28.10.2015.
16:43
Izvor: Beta

Prvotimci Partizana složili su se u oceni da će današnji trijumf nad Sinđelićem poslužiti ekipi kao podstrek nakon novog kiksa koji su napravili u Superligi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u osminu finala Kupa Srbije pošto su danas pobedili beogradski Sinđelić sa 2:0 golovima Ivana Šaponjića.

Dvostruki strelac Ivan Šaponjić rekao je da će današnja pobeda protiv Sinđelića u Kupu Srbije mnogo značiti njegovoj ekipi za nastavak prvenstva.

"Ovo je bitna pobeda za nas, posle kiksa u Lučanima u prvenstvu, koji nije smeo da nam se desi. Značiće nam ova pobeda za nastavak prvenstva. Prvo poluvreme smo odigrali loše, ali smo se u svlačionici dogovorili da drugi deo počnemo agresivnije i odmah damo gol, što se i dogodilo. Posle smo lako utakmicu priveli kraju", rekao je Šaponjić novinarima posle utakmice.

On ja dodao da mu mnogo znače golovi koje je postigao.

Fudbaler Partizana Stefan Babović rekao je da je u ovom trenutku za njegovu ekipu pobeda najvažnija.

"U Lučanima smo igrali dobro i nismo pobedili, sada smo odigrali slabije i na kraju pobedili ekipu koju sa klupe vodi moj bivši saigrač, trener (Zoran Mirković) koji zna kako da namesti taktiku. Pobedili smo, to je ono što je najvažnije u ovom trenutku", rekao je Babović.

Crno-beli za vikend igraju meč 16. kola Superlige Srbije protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca a onda ih 5. novembra očekuje teško gostovanje na "San Mamesu" ekipi Atletik Bilbaoa u okviru 4. kola grupne faze Lige Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
treci klub kroacije
Wednesday, 28.10.2015
18:17

ovaj mora da sesali momak da li znate sa kim ste igrali

avatar
Fair Play
Thursday, 29.10.2015
07:50

Kod nas nema neke razlike, samo im zameni dresove i ko zna sta bi bilo..kvalitet manje-vise..razlika u intenzitetu i strucnosti treninga veca za tih jedva izvucenih 0:2