Saopštenje iz Humske: "Razumemo Nikolića..."

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.05.2017.
18:13
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan i dosadašnji trener crno-belih Marko Nikolić rastali su se ovog popodneva, a tim povodom je izdato zajedničko saopštenje.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Uspešna saradnja Marka Nikolića i fudbalskog kluba Partizan krunisana je u drugom mandatu mladog stručnjaka "duplom krunom" u sezoni za nama.

Marko Nikolić je u sredu doneo odluku da se povuče sa klupe Partizana, što je tokom popodneva potvrđeno iz Humske. Nikolić je podneo neopozivu ostavku, nakon čega je izdato zajedničko saopštenje dosadašnjeg trenera i crno-belih.

"Fudbalski klub Partizan sa žaljenjem obaveštava javnost da je trener prvog tima FK Partizan, Marko Nikolić, danas podneo neopozivu ostavku.

U iskrenom i prijateljskom razgovoru koji je Marko Nikolić vodio sa Upravom FK Partizan, istakao je da oseća potrebu za novim profesionalnim i ličnim izazovom.

Marko Nikolić se zahvalio Upravi kluba na izuzetno plodonosnoj saradnji, uslovima koji su mu pruženi i sportskom i finansijskom ponudom koja je od strane kluba bila već pripremljena.

Podvukao je svoje zadovoljstvo činjenicom da su sve strukture FK Partizan omogućile, u domenu svojih mogućnosti, potpuno autonoman rad koji je krunisan zajedničkim osvajanjem oba trofeja, Super lige i Kupa Srbije.

Veliku zahvalnost je uputio svim svojim saradnicima u stručnom štabu, zaposlenima, igračima i fantastičnoj partizanovoj publici na izuzetnoj podršci, bez koje ostvareni ciljevi ne bi bili dosegnuti.

FK Partizan izražava razumevanje za želju dosadašnjeg trenera da odgovori novim profesionalnim izazovima u inostranstvu, budući da je na terenima Srbije Marko Nikolić, gotovo bez prekida, angažovan punu deceniju.

Ovom prilikom FK Partizan Marku Nikoliću želi svaku ličnu i profesionalnu sreću i uspeh u veri da će ostati uvek predani deo crno bele porodice
" navodi se u saopštenju FK Partizan.

U međuvremenu se pojavila informacija da su crno-beli već pronašli zamenu za Marka Nikolića, o čemu više možete da pročitate u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
20:22

Pravi navijac partizana nikada nece razumeti ovakav potez nikolica.Klub ga je vratio u zivot,a on je odmah otisao za sakom dolara..Videcete da nije on neki trener,setimo se u prvom mandatu kada je od gotovog napravio veresiju,ove sezone smo imali rezultate ali iskreno igra nije bila na nekom nivou..Uplasio se marko odgovornosti i ocekivanja navijaca i zato je brze bolje pobegao,nikada vise ne bih zeleo da ga vidim na nasem stadionu.

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 31.05.2017
18:25

Ovo dovoljno govori u kakvom stanju se nalazi srpski fudbal...

avatar
pogled sa avale
Wednesday, 31.05.2017
18:21

...........ako je Partizan ozbiljan klub i zeli Ligu sampiona onda samo Djukic, Antic ili Mateus.........sve ostalo je neizvesno........

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
19:54
avatar
partizanpadinjak
Wednesday, 31.05.2017
22:16

Pa mi vec odavno nismo ozbiljan klub

avatar
Kiddo
Wednesday, 31.05.2017
18:21

tuzno i jos tuznije da se uprava nije raspitala za Stanojevica,makar na vikipediji

avatar
paok
Wednesday, 31.05.2017
18:20

Razumem ga, ali kako smo nisko pali kad Madjari daju takvu ponudu koja sigurno nije ni blizu nase. To je samo dokaz da svi koji su bili dosta losiji od nas sada ulazu mnogo vise a mi na istom ili cak nazad. Zato ne bi ni voleo da naletimo na njihovu ekipu jer nam ne bi bilo nimalo lako.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
19:55

I ne samo to, veoma porazavajuce je i to sto su mu (navodno) dali rok samo do ponoci...

avatar
partizanpadinjak
Wednesday, 31.05.2017
22:26

Oni ljudi ulazu novac u klub a ne grabe ga kao ovde kod nas , neko polaze racune a ovde niko nikome , i eto i razloga sto covek ode bez pozdrava

avatar
paok
Wednesday, 31.05.2017
20:43

Ne znam za taj rok ali bar ide na sigurno tamo. Tamo nema kasnjenja i slicnih gluposti.

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
18:18

Vi ste ga prekinuli, taj prekid ste vi izazvali, sad vam je samo vratio pa je 1-1 u ispalama i zabadanju noza u ledja, a uvek, redovno, nepogresivo, bez izuzetka i u svakoj varijanti ispastamo mi...

avatar
Wednesday, 31.05.2017
18:16

Naravno da je razuman :) Lepo se gospodski rastati,kao sto se i radilo godinu dana :)