Santoša iznenadio neuspeh "Orlova"

Autor: Beta Beta
subota 10.10.2015.
18:26
Izvor: Beta

Kormilar fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš priznao je da ga je iznenadilo to što Srbija nije uspela da se izbori za direktan plasman na EURO 2016.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Portugala Fernando Santoš ocenio je danas da je Srbija veoma kvalitetna ekipa koja će učiniti sve da savlada njegov tim u sutrašnjoj utakmici.

"Srbija je veoma kvalitetna ekipa, iskreno sam mislio da će se kvalifikovati na Evropsko prvenstvo. Desilo se da nije, ali ima odlične igrače i želeće treću uzastopnu pobedu", rekao je Santoš novinarima u Beogradu.

Portugal je obezbedio direktan plasman na Evropsko prvenstvo, a sutra će gostovati Srbiji u poslednjoj utakmici u grupi "I".

Santoša je naljutilo pitanje portugalskih novinara da li će uspeti da motiviše tim, s obzirom na to da utakmica nema rezultatski značaj.

"Svaka utakmica nešto znači, igramo za svoju zemlju i to je najbitnije", kazao je on.

Santoš je naveo da Portugal nije favorit na Evropskom prvenstvu, ali da je titula svakako cilj.

"Ne smatram da je Portugal favorit, ali nam je cilj da budemo šampioni Evrope. Kod kuće se uvek suočavamo s pesimizmom u javnosti, ali bili smo prvi u kvalifikacijama i imamo šanse da se borimo za trofej ako ispravimo neke stvari", rekao je Santoš.
 
Reprezentativac Bernardo Silva kazao je da Portgual ide na pobedu u Beogradu, jer ima obavezu da se dokazuje svojim navijačima.

Utakmica će početi u nedelju u 18.00 na stadionu Partizana u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasa1988
Saturday, 10.10.2015
18:33

Srbija je po kvalitetu trebalo da bude prva ili druga u ovoj grupi, al nije. Mislim da su oni bodovi iz Beograda protiv Albanije nama donjeli najvise nesrece. A kad smo vec kod onih koji nece otic na evropsko prvenstvo, holandjani se neprikosnoveno blize toj grupi. haha Sta masi Memfis Dzepaj. Nas Grizli. Lik je u teskom padu forme. Valda ce nekako dat ovim Kazakhstancima. Evo, dade ga upravo Vajnaldu. xD