Šampioni sveta idu ka balkonu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.06.2015.
18:27
Izvor: Sportske.net

Fudbalski reprezentativci Srbije, svetski prvaci na U20 šampionatu sveta na Novom Zelandu, krenuli su ka balkonu Skupštine grada Beograda, gde će u 20 časova početi svečani doček zlatnih ''Orlića''.

Beta/
Beta/

Povezane vesti

Otvoreni autobus sa našim fudbalerima polazi u 18:30h iz Stare Pazove, gde su Veljko Paunović i njegovi izabranici prethodno prigodno dočekani i od strane čelnika Fudbalskog saveza Srbije.

Prema rasporedu, fudbaleri će iz Stare Pazove ići autoputem sve do isključenja kod ''Kombank Arene'' i ulice Antifašističke borbe.

Građani će moći da ih pozdrave i u Bulevaru Zorana Đinđića, pa ulicom Milentija Popovića do Ušća i preko Brankovog mosta do Skupštine grada Beograda.

Okupljanje građana je već počelo, očekuje se pravi spektakl.

Kad je muzički program u pitanju, navijače i ''Orliće'' će zabavljati grupa THC, zatim Dženan Lončarević i Leksington bend.

KZN- OMLADINSKA FUDBALSKA REPREZENTACIJA



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milenko Maksimovic
Monday, 22.06.2015
18:37

Bravo zlatni momci..vi ste ponos srpskog naroda..da je srece da se na vas ugledaju one vucibatine sto glume nekakve zvezde a imaju manje bodova od luksemburga.ivanovic kolarov matic tadic.ma svi do jednog su isti..svaka cast golmanu stojketu a ostale vucibatine treba poslat sto dalje od srbije i dresa repke.

avatar
Zver Memphis
Monday, 22.06.2015
18:34

Nadam se da ima neka medalja i za nas za 12 Igraca :-D