Šampion Švajcarske doveo golmana Jagodine, Majorka bi kapitena!

Autor: Darko Mitrović
petak 27.05.2016.
10:43
Izvor: Sportske.net, Sport

Ako je suditi prema informacijama iz Jagodine, jedan posao je već završen.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Ekipa Jagodine iza sebe ima katastrofalnu sezonu. Posle tri godine učešća na evropskoj sceni, jagodinski superligaš je doživeo ispadanje iz superligaškog društva, ali ono što u takvoj situaciji može da bude razlog za zadovoljstvo u ovom klubu, jeste afirmacija nekolicine mladih igrača.

Pre svih, to se odnosi na 19-godišnjeg golmana Đorđa Nikolića, koji je na sebe skrenuo pažnju pojedinih evropskih klubova, a prema poslednjim informacijama, već je završen posao oko njegovog transfera u redove šampiona Švajcarske, ekipe Bazela!

Tu informaciju je potvrdio i prvi čovek Jagodine Goran Milanović u izjavi za ''Sport''.

''Nismo se zadržali u eliti, ali je nekolicina prvotimaca skrenula pažnju klubova sa Starog kontinenta. Mladi Đorđe Nikolić je već član Bazela, taj transfer smo do kraja realizovali'', istakao je Milanović.

Vest o transferu Đorđa Nikolića u Bazel preneo je i švajcarski ''Blick'', uz podsećanje da je mladi reprezentativac naše zemlje u mlađim kategorijama branio boje Partizana.

To, međutim, nije sve, na pomolu je realizacija još par zanimljivih transfera.

''Postoji i interesovanje za kapitena Aleksandra Filipoviića koga 'nišani' Majorka, a Uroš Nikolić, kao i mladi reprezentativac Gane Frensis su takođe na meti Evropljana'', otkrio je Milanović.

On je dodao i da će Jagodina u narednom periodu da ''prepakuje tim'', uz oslanjanje na svoju omladinsku školu, uz nadu da se ekspresno vrati u elitno superligaško društvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke