Šampion prvi 'pokrenuo turbinu'!

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.01.2015.
11:00
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde okupili su se u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo sezone u JSL u kojem će pokušati da nadoknade šest bodova zaostatka za Partizanom i da odbrane titulu.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Treneru Nenadu Lalatoviću odazvalo se 36 igrača, među kojima su zimska pojačanja Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović i Džošua Parker.

Na stadionu "Rajko Mitić" pojavilo se i šestorica igrača koji su u jesenjem delu sezone bili na pozajmicama. Na stadionu se nisu pojavili suspendovani, bivši kapiten Nikola Mijailović, kao i Đorđe Rakić, Nejc Pečnik i Goran Gogić koji su napustili klub.

Lalotoviću su se odazvali i Darko Lazović, Aleksandar Kovačević i Darko Lazić koji bi u narednom periodu trebalo da, kako je najavljeno, budu prodati.

Golmani:
Predrag Rajković, Damir Kahriman, Filip Manojlović, Marko Trkulja

Odbrana:
Savo Pavičević, Aleksandar Luković, Vukašin Jovanović, Miloš Stojanović, Darko Lazić, Miloš Cvetković, Bogdan Planić, Stefan Đorđević, Dušan Anđelković, Nikola Antić, Mbođ Mamadu, Marko Mijailović

Sredina terena: Danijel Avramovski, Aleksandar Kovačević, Mihailo Ristić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Miloš Bosančić, Marko Grujić, Nenad Gavrić, Darko Lazović, Saša Stojanović

Napad: Luka Jović, Đorđe Despotović, Džošua Parker

Igrači na pozajmicama: Nikola Đorđević, Marko Marinković, Miloš Brajović, Nemanja Ahčin, Lazar Mitrović

Povređen:
Novak Martinović

Novinarima su se na startu priprema obratili generalni dirketor kluba Zvezdan Terzić i trener Nenad Lalatović a njihove izjave pročitajte OVDE i OVDE!

Fudbaleri Crvene zvezde će u Beogradu boraviti do 18. januara, kada će otići na desetodnevne priopreme u Sloveniju, a potom će od 1. do 15. februara boraviti u Antaliji, u Turskoj.

Zvezda je jesenji deo domaćeg šampionata završila na drugom mestu na tabeli sa 32 boda, šest manje od prvoplasiranog Partizana. Prolećni deo Superlige Srbije počinje 21. februara, a crveno-beli u 16. kolu gostuje Radničkom iz Niša.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 08.01.2015
12:30

Preko Nisa lagano i sampionski do finisa.nVolim samo jednu zemlju, volim samo jedan klub i samo jedan grad. Volim samo Srbiju, volim samo Zvezdu i Beograd jer Zvezda je ponos nase majke Srbije, svog rodnog grada Beograda i srpske dijaspore.nZivela Zvezda i majka Srbija.

avatar
bora majstor
Thursday, 08.01.2015
14:01

to sto si ti sad kazao prijatelju to bi bilo isto kao kad bi roditelj kazao za svoje dete koje se drogira, napustilo skolu, pocelo da krade i pljacka organi reda ga gone i sud i kod svih tvojih prijatelja se zaduzilo a ti kazes da ti je ono za ponos.toliko o tvojoj relnosti i inteligenciji .

avatar
Thursday, 08.01.2015
18:22

Nauci da kontrolises svoje emocije i bez vredjanja inteligencijo.