Šampion konačno kompletan

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
10:11
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije Nenad Lalatović konačno će za vikend imati na raspolaganju sve igrače osim Aleksandra Lukovića koji je zbog teže povrede otpisan na duže staze.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja borbu za odbranu trofeja duelom sa kruševačkim Napretkom na stadionu "Rajko Mitić".

Biće to prilika da se ekipa Nenada Lalatovića revanšira "Čarapanima" za remi iz prvog dela sezone u kojem je bilo i mnogo kontroverznih odluka sudija.

Ono što trenera Crvene zvezde može da raduje jeste podatak da će za duel sa Napretkom moći da računa na sve igrače.

Crveno-beli su još pre početka prolećnog dela sezone ostali bez Aleksandra Lukovića na duže staze ali se pred svaki od prethodna četiri susreta pojavljivao još po neki problem sa povredama ili prehladama igrača.

Raduje to što osim Aleksandra Lukovića ovoga puta nema nijednog povređenog pojedinca pošto se Mamadu Mbođ oporavio a Darko Lazović "preležao" grip.

Večeras će crveno-beli raditi na velikom terenu, raditi na finesama za meč sa Napretkom, dok u petak sledi selidba u karantin do subotnjeg meča.

Utakmica 20. kola Jelen Superlige između Crvene zvezde i Napretka zakazana je za subotu, 21. mart, sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Glogovac
Thursday, 19.03.2015
11:20

Napred Zvezdo, idemo do titule koju zasluzujemo jer smo najkvalitetniji i najbolji klub Srbiji. A neko nek i dalje namesta a usput ih pozdravio i Mateus :-D