Samo tri kluba iz Superlige, za sada, imaju evrolicencu

Autor: Milovan Longinov
petak 21.04.2017.
12:36
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Nezvanične informacije.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Fudbalski klubovi Voždovac, Napredak i Čukarički do sada su jedino prošli evro licenciranje bez ikakvih problema, preneo je Žurnal.

Ovaj izbor nije čudan u prvu ruku, pošto se radi o klubovima koji i više nego odlično posluju poslednjih godina na domaćoj sceni.

Prema navodima, licencu bi već do kraja nedelje trebalo da dobije i Vojvodina, a odmah posle nje i Crvena zvezda i Partizan.

Najkritičnija je situacija u Nišu i Lučanima, pošto nijedan od klubova ne zadovoljavaju dva kriterijuma – finansijski i infastrukturni. Radnički je dobio rok da do 10. maja dostavi dokaze o isplati dela dugovanja, a situacija nije bolja ni u Lučanima.

Zanimljivo da je čak 12 klubova, u predviđenom roku, dostavilo zahteve za izdavanje licence za učešće u evropskim takmičenjima. Jednu od najčistijih situacija na zahtevnom finansijskom planu imaju Javor Matis i Spartak Ždrepčeva krv.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Friday, 21.04.2017
13:54

Ima da bude kao po obicaju, Vosa da kida do poslednjeg kola i onda raspad sistema, mi da ispadnemo od nekih sa Malte,a Partizan kao po obicaju da dobiju neke pacenike i da prodju u grupnu fazu.