Samo ne poraz - Dmitrović oprezan pred gostovanje "fenjerašu"

Autor: Beta Beta
petak 26.08.2016.
17:07
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba čačanskog Borca Ljubiša Dmitrović rekao je da njegov tim nije u poziciji da preti nikome, pa ni poslednjeplasiranom na tabeli, zbog čega bi i bod na gostovanju Bačkoj bio uspeh.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Borca iz Čačka Ljubiša Dmitrović rekao je danas da je njegova ekipa u usponu forme i da joj je cilj da u predstojećoj utakmici protiv Bačke nastavi niz bez poraza u Superligi Srbije.

"U usponu smo forme i to potvrđuju rezultati u poslednja tri kola. Osnovni cilj nam je da nastavimo seriju dobrih igara i rezultata i da se neporaženi vratimo u Čačak. Bačka ima manje bodova od nas, ali daleko od toga da u ovom trenutku možemo nekome da pretimo. Analizirajući njihove igre i rezultate, vidi se da su većinu mečeva izgubili minimalnom razlikom što potvrdjuje da su tvrd rival", rekao je Dmitrović, preneo je sajt Borca.

Fudbaleri Borca igraju sutra od 20 časova na gostujućem terenu protiv Bačke, utakmicu sedmog kola Superlige Srbije.

"Oni su pod većim psihološkim pritiskom i tu vidim našu šansu. Očekujem da kao i u prethodnim utakmicama, svi igrači daju sve od sebe i uz maksimalnu disciplinu i borbenost stignemo do željenog rezultata i u pozitivnoj atmosferi dočekamo pauzu koja će nam značiti", rekao je Dmitrović.

Ljubiša Dmitrović neće moći da računa na Stefana Draškovića zbog suspenzije, dok Lazar Sajčić ima problema sa povredom.

"Mi na svakoj utakmici dobijemo jednog, ali ostanemo bez dva igrača. Pozitivna okolnost je da se u tim vraća kapiten Mario Maslać koji je jedan od najboljih štopera u ligi. Kadar koji imamo maksimalno trenira i svojim odnosom do sada je zaslužio poverenje. Radimo u dobroj atmosferi i očekujem da to pretočimo u dobru igru i rezultat na 'Karađorđu'", naveo je Dmitrović.

Posle šest kola Borac je 13. na tabeli sa pet bodova, koje je osvojio u prethodna tri kola, a Bačka je poslednja na tabeli sa jedim bodom i jedina je ekipa bez pobede.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke