Samo Bard ''Orlove'' spasava?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.03.2015.
20:02
Izvor: Sportske.net

Iz utakmice u utakmicu, naš nacionalni tim sve dublje tone, po učinku u kvalifikacijama za EP dospeli smo u društvo Gibraltara, Malte, San Marina... Ima li spasa našem fudbalu? Ko bi mogao da ''Orlove'' trgne iz letargije?

mojacrvenazvezda.net
mojacrvenazvezda.net

Povezane vesti

Očigledno je da ni Radovan Ćurčić za četiri meseca, koliko već obavlja ulogu selektora reprezentacije Srbije, ni posle brojnih razgovora koje je vodio sa našim najboljim (?) fudbalerima, nije uspeo da nađe formulu za uspeh u kvalifikacijama.

Iako nam je meč sa Portugalom značio mnogo, naši reprezentativci su na terenu delovali kao da igraju prijateljsku utakmicu, bez energije, žara, borbenosti, međusobnog bodrenja na terenu...

Svi smo, naravno, razočarani posle svega, da ne kažemo očajni, ali izgleda da je neko možda baš iz očaja pokrenuo peticiju da čelnici FSS-a ponovo pokušaju sa - promenom selektora.

Ali, ne bilo kakvom! Pojedinci, naime, predlažu nekadašnjeg selektora SR Jugoslavije i trenera Crvene zvezde, popularnog trenerskog ''Barda'' - Milana Živadinovića, čoveka koji nam iz nedelje u nedelju pokazuje da ''ima rešenje'' za svaki problem u našem fudbalu. Ali, nije na poziciji da o bilo čemu odlučuje...

Bilo kako bilo, peticija je pokrenuta na sajtu peticije24.com, pod nazivom ''Milana Živadinovića za selektora fudbalske reprezentacije Srbije'', a do sada je već blizu 300 ljubitelja fudbala potpisalo ovu peticiju. Da li ste i vi među njima?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke