Sale, samo ponesi penkalo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.12.2016.
10:54
Izvor: Sportske.net

Sportski sektor fudbalskog kluba Partizan imaće pune ruke posla tokom januara jer nekoliko igrača ulazi u poslednjih šest meseci ugovora, a za sada je poznato da samo jedan igrač već ima ponudu na stolu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev i njegovi najbliži saradnici moraće u narednom periodu da donesu mnoge bitne odluke pošto na red dolaze pitanja vezana za status igrača koji ulaze u poslednjih šest meseci ugovora.

Slovencu Gregoru Balažicu ugovor ističe na kraju godine, dok Saša Ilić, Miroslav Vulićević, Vaeri Božinov i Bojan Ostojić ulaze u poslednjih šest meseci ugovora.

Kako trenutno stoje stvari, u datom momentu samo jedan od pomenutih može da dođe sa penkalom u ruci i potpiše novi ugovor.

"Saša Ilić! Ako hoće..." poručuje sportski direktor Ivica Iliev.

Legendarni kapiten Partizana oborio je u tekućoj sezoni rekord po broju nastupa za prvi tim crno-belih i postao igrač sa najvećim brojem odigranih mečeva preskočivši još jednu legendu Momčila Vukotića.

Činjenica je, međutim, da prekaljeni vezista dobija sve manju minutažu i svasvim je izvesno da će u slučaju da Partizan završi sezonu kao šampion objaviti povlačenje sa terena.

Sašu Ilića u klubu već čeka funkcija i samo od njegovih planova i želja zavisi kakav će status imati u narednoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Wednesday, 07.12.2016
19:33

Sa Vulićević i Ostojićem treba produžavati ugovor na po godinu dana sve dok mogu da konkurišu među 18 igrača ili dok ne dobijemo u tom trenutku ne bolje igrače od njih ali perspektivne da uskoro postanu daleko bolji od njih. Balažic igra taman koliko da može da se kaže da može da konkuriše za među 18 (trenutno su Milenković i Ostojić bolji od njega), a to je posledica i Goguinog ponašanja inače bi bio realno van protokola po kvalitetu, za Evropu nije dovoljno dobar i s njim ne treba potpisati ugovor. Saša Ilić je trebao već odavno da se penzioniše ali zbog svega što okružuje naš klub pa i u samom klubu, a samim tim i timu on je još uvek aktivan igrač inače mu je mesto odavno već u fotelji ili omladinskoj školi ili u stručnom štabu prvog tima. Što se tiče Božinova od preprošlog leta, mesec-dva nakon što je došao pa do dan danas ja bih mu svakog trenutka dao otkaz.

avatar
Wednesday, 07.12.2016
13:07

Od svih navedenih igraca, samo Ostojic treba da ostane u klubu, Vulicevic takodje ukoliko pristane na to da uskoro bude druga opcija, u suprotnom bi i on trebao da potrazi novu sredinu najkasnije tamo od leta jer mislim da ce nam ove zime prioritet biti stoper i taj jedan univerzalac na sredini dok bismo se desnom stranom (odbrana i sredina) pozabavili od leta, ali i to samo ako Stevanovic ne ode vec ove zime. Jankovica ne treba otkupiti, znao sam da ne treba da padamo u trans zbog njega (i Miletica) i bio sam u pravu, narocito to vazi za Marka.

avatar
Anderton
Wednesday, 07.12.2016
15:19

Miletić nije toliko loš. Janković trčkaralo. Za Stevanovića sam odavno rekao da je igrač za 3 utakmice, posle 5 ne može da se sastavi.

avatar
Wednesday, 07.12.2016
17:48

Nije los, ali sigurno nije ni kalibar za Evropu ako mislimo ozbiljno da je igramo, a ne samo da ucestvujemo. Korektan je svakako za neku rotaciju i za slabije meceve u prvenstvu.

avatar
Anderton
Wednesday, 07.12.2016
12:30

Saletu je vreme da polako sabira račune.

avatar
Wednesday, 07.12.2016
15:10