Sale najavio povlačenje: "Stigle su me godine"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 16.10.2016.
11:07
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić nagovestio je da će se na kraju tekuće sezone povući sa terena, ali je u isti mah poručio "Grobarima" da će ostati u Humskoj.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Sezona u kojoj će postati rekorder po broju odigranih utakmica u dresu Partizana najverovatnije će biti poslednja u karijeri legendarnog kapitena crno-belih Saše Ilića.

Prekaljeni vezista priznao je u izjavi za "Blic" da godine čine svoje i da će na kraju tekuće sezone najverovatnije okačiti kopačke o klin.

"Ne znam, ali mislim da mi je ovo poslednja sezona. Ipak imam godina, iako mi je genetika dobra i nisam bio sklon povredama, ali igrački to više nije kao što bi trebalo da bude i ja sam toga svestan. Želim samo da budem zdrav i da Partizan pobeđuje" kazao je Saša Ilić.

Nije tajna da Saša Ilić odmah nakon povlačenja sa terena može da preuzme neku od funkcija u voljenom klubu, a na osnovu njegove izjave može se zaključiti da je to i jedina realna opcija.

"Partizan je moja druga kuća i ne vidim sebe van nje" ističe kapiten crno-belih.

Uprkos tome što je pre šest dana izjednačio rekord Momčila Vukotića po broju odigranih mečeva u crno-belom dresu, skromni kapiten tvrdi da po igračkim kvalitetima nije ni blizu Partizanovih legendi.

"To što sam odigrao blizu 800 utakmica jeste velika stvar i čini me ponosnim, ali sam potpuno svestan da se po nekim drugim igračkim kvalitetima ne mogu meriti sa mnogim Partizanovim legendama" ističe Saša Ilić.

Kapiten Partizana u subotu nije upisao nastup u duelu sa Voždovcem ali će prvi naredni označiti da postaje fudbaler sa najvećim brojem odigranih utakmica u dresu kluba iz Humske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Sunday, 16.10.2016
16:00

...jer je Sale samo jedan!!!

avatar
CZYNWA
Sunday, 16.10.2016
13:19

Veliki igrac i veliki covjek ! Uvijek se ponasao kao gospodin, meni najdrazi igrac Partizana. Zasluzio je da mu klub kupi 100l vinjaka, da ne mora da brine za buducnost :D

avatar
hodocasnik
Sunday, 16.10.2016
12:56

Ja bih da igra jos malo jer je Sale samo jedan ...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Sunday, 16.10.2016
12:46

Ja bi da igra jos malooo..

avatar
Povratak kralja 43
Sunday, 16.10.2016
11:35

Pošteno i iskreno izrečeno s njegove strane.