Sale kapiten: "Uz 'Grobare' nema straha!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.08.2014.
22:23
Izvor: Sportske.net

Kapiten Partizana Saša Ilić ubeđen je da niko od igrača ne oseća strah od onoga što sledi jer će pune tribine stadiona u Humskoj biti ogromna prednost crno-belih u duelu sa Ludogorecom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije susreće se već na startu nove sezone sa jako važnom utakmicom od čijeg ishoda može da zavisi i način na koji će klub funkcionisati u budućem periodu.

Fudbaleri Partizana doneli su iz Razgrada rezultat koji im garantuje mogućnost da u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za LŠ sa Ludogorecom sami odlučuju o plasmanu u plej-of fazu.

"Tamo smo izgubili konce igre, pa je vremenom kako je utakmica odmicala postalo najvažnije da zadržimo početni rezultat i u Beograd dođemo sa sasvim realnim izgledima da eliminišemo Ludogorec. Niti će oni moći tako da pritisnu na našem terenu, niti ćemo mi sebi dozvoliti da se nešto slično ponovi" objašnjava iskusni Saša Ilić.

Kapiten Partizana u nogama ima mnogo važnih utakmica i pobeda koje su donosile radost navijačima kluba iz Humske ali tradicija u ovom slučaju nije na strani crno-belih.

U poslednjih 20 godina Partizan je u tri navrata bio u prilici da u revanš meču u Humskoj u prolaz pretvara remi rezultatom 0:0 a samo je jednom to i učinio. Pre 10 godina u Beogradu je posle rumunskih 0:0 pao Ocelul golom Srđana Radonjića a pre i posle toga Lacio (2:3) i Artmedija (na penale) su bili bolji od crno-belih.

"Igramo na našem terenu, pred punim stadionom naših navijača, što je samo po sebi dovoljno da nemamo razloga za strah. Isto bih pričao i da nam je rival mnogo jači od Ludogoreca, moramo da verujemo u sebe, ne smemo nijednog trenutka da sumnjamo u konačan uspeh" poruka je najiskusnijeg iz redova Partizana.

Ludogorec u Beograd stiže sa pomoćnim trenerom koji je nasledio smenjenog Stojčeta Stoeva a klub iz Razgrada u subotu je prekinuo seriju od četiri utakmice bez trijumfa u svim takmičenjima pobedom nad Marekom u trećem kolu bugarskog šampionata.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca na programu je u sredu sa početkom od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke