Salami ne igra protiv Radničkog!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 20.02.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

Nigerijski internacionalac Fuad Salami neće biti u prilici da debituje za Crvenu zvezdu u duelu sa Radničkim iz Niša zbog toga što šampion Srbije još uvek nije dobio sertifikat za ovog napadača.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za prvu takmičarsku utakmicu u prolećnom delu sezone a trener Nenad Lalatović susreo se sa novim problemom pred put u Niš.

Nakon povrede Aleksandra Lukovića, Saše Stojanovića i Miloša Bosančića šef struke aktuelnog šampiona Srbije naišao je na novu brigu kada je sastavljanje ekipa za duel sa Radničkim u pitanju.

Do petka popodne u Ljutice Bogdana 1A nije stigao sertifikat za Nigerijca Fuada Salamija pa će tamnoputi napadač propustiti gostovanje Radničkom na "Čairu".

Problem su napravili Nigerijski fudbalski savez i Salamijev klub Vari Vulfs koji nisu u predviđenom roku poslali papire kako bi napadač mogao da bude registrovan na vreme.

Kako sada stoje stvari, Fuad Salami neće ni imati pravu priliku da se dokaže u Zvezdi jer Luka Jović i Džošua Parker imaju poverenje Nenada Lalatovića a uz to problemi administrativne prirode ne sprečavaju dvojicu pomenutih da nastupaju u crveno-belom dresu.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Radničkog iz Niša i Crvene zvezde zakazana je za ponedeljak, 23. februar sa početkom od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke