Salami i Zvezda već "raskinuli"?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 27.02.2015.
20:41
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda i nigerijski internacionalac Fuad Salami verovatno će se rastati posle svega mesec i po dana saradnje o čemu svedoči i napadačev povratak u rodnu zemlju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije vervoatno će završiti saradnju sa Nigerijcem Fuadom Salamijem koji je u klub stigao zimus a još uvek nije dobio licencu kako bi mogao da nastupa na takmičarskim utakmicama u Jelen Superligi.

Uprkos naporima čelnika Crvene zvezde Nigerijci nisu poslali traženu licencu pa je Salami morao lično da ode po nju.


Kako trenutno stoje stvari, Nigerijac će u najboljem slučaju biti na raspolaganju Nenadu Lalatoviću tek za utakmicu 18. kola sa Vojvodinom ali ne treba očekivati da će se Salami naći u timu sve i da reši administrativne probleme.

Ako svemu tome dodamo i podatak da u Zvezdi nisu zadovoljni kvalitetom tamnoputog napadača koji je u klub stigao na pozajmicu, vrlo je verovatno da će Salami napustiti "Markanu" tokom proleća a sigurno na kraju tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
postmanns
Friday, 27.02.2015
22:00

zasto ocenjujete nekog koga niste videli ni na 5 utakmica....pa nisu valjali ni Salas,Barkos,Molina i mnogi drugi....pa su posle valjali

avatar
quaresma07
Saturday, 28.02.2015
00:09

Salas nije ni dobijao sansu. Odigrao je za pola godine u Zvezdi svega par meceva. Molina je igracina. Od svih stranaca koji su igrali u Zvezdi on je imao ubedljivo najbolju karijeru (ima i dalje). Secam se da je onaj Lukas u Zvezdi zavrsio skroz rano karijeru zbog problema sa srcem. Barkos je stvarno bio los. Secam se da je Edgar bio kod nas ocajan, saplitao se o loptu, delovao je skroz smotano i beskorisno. Ode u Portugal, i tamo bude jedan od najboljih strelaca. Trickovski se kod nas nije ni video, a sa Apoelom je dosao do 1/4 finala LS, i to zahvaljujuci njegovim golovima. Jedini stranci koji su se bas pokazali kod nas su Kastiljo, Gaj i Oumaru. Oumaru je 2009. otisao jer se tada ceo tim raspao, pa su tim cinili Blazic, Guma Bogdanovic, Ignjatijevic, Savio... Mada, i pored toga sto je vecina igraca u tom timu bila ocajna, ipak su neki igrali fantasticno. Recimo, Lekicu je odgovarala JSL, lepo se snalazio, davao golove, pa i Perovic koji je igrao sezonu zivota. Lazetic je takodje igrao fantasticno, a on i Ninkov su cesto probijali po desnoj strani. Doduse, leva je bila operisana od svega sa Blazicem i Ignjatijevicem. Da se vratim na strance - generalno, kod nas se ne snalaze, pa i ako imaju kvalitet, npr. Evandro. Doveden je Milijas umesto njega za slicnu platu, da bi cekali godinu i po dana da odigra pola godine kako treba. Mada je verovatno i Evandro pobegao kad je video kakvo je rasulo ovde, i kad mu je dozlogrdilo da bude tu. To mi deluje nekako najrealnije.

avatar
Lazar Maksimovic
Saturday, 28.02.2015
14:38

Zaboravio si Klea i on je igrao kod vas i nije uopste bio los.

avatar
postmanns
Saturday, 28.02.2015
00:54

sve sto si rekao-u pravu si.Ali problem je sto strancu treba vremena da se privikne ,druga drzava,kontinent,mentalitet i sve sto ide uz to,ne mogu i dalje da verujem da su odbili onog Palasija kao netalentovanog koji je posle prodat za 5 miliona i kusur,ako se secas....ako ovaj igra za reprezentaciju Nigjerije- (a gde su oni gde smo mi) znaci da valja.Treba ga istrpeti,dati mu sansu,nisu ga nesto ni platili...uostalom,mi nasu decu proglasimo netalentovanima,onda ih uzme Jagodina,Spartak,Rad,Cukaricki,onda tu istu decu koju smo ucili fudbalu platimo 500.000 e (koje nemamo) i 40 posto od naredne prodaje-ako smo slepi da vidimo kvalitet u nasoj deci,za strance onda ni ne cudi.Usput Evandro,taj sto kao nije nesto,sada je u Portu ako se ne varam,ne znam koliko su ga platili.