Sakić preuzeo Napredak

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.07.2017.
10:06
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Kruševca predstavio je novog šefa struke i njegovog prvog pomoćnika. Nenad Sakić ponovo na klupi Napretka posle punih devet godina.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca u ponedeljak je upriličio promociju novog šefa stručnog štaba i njegovog prvog pomoćnika koji je u prethodnih nedelju dana vodio ekipu na Tari.

Nakon što je završio saradnju sa Milanom i pribavio su papirologu Nenad Sakić je zvanično promovisan u novog trenera Napretka u koji se vratio posle devet godina.

"Velika mi je čast što se vraćan na klupu Napretka. Zahvalio bih se klubu i predsedniku Marku Miškoviću na ukazanom poverenju. Srećan sam što se posle devet godina vraćam u Napredak", rekao je Sakić.

Bivši fudbaler i trener Napretka napravio je pauzu od godinu dana, pa ne krije da sa velikim entuzijazmom pristupa novom poslu.

"Sa velikim entuzijazmom sam prihvatio poziv da dođem u Napredak. Ovo je veliki klub sa tendencijom da postane najbolji u Srbiji. Čovek sam koji voli izazove i daću svoj maksimum da Napredak raste u svakom pogledu. Jako sam zahtevan, ali ono što zahtevam od sebe zahtevam i od drugih", dodao je Sakić.

Prvi pomoćnik Nenada Sakića u kruševačkom Napretku biće njegov bivši saigrač iz Crvene zvezde Bratislav Živković koji je u prethodnim sezonama sa dosta uspeha radio u Voždovcu i Radniku.

Napredak će do kraja priprema odigrati još dve kontrolne utakmice, a takmičarski debi na klupi "Čarapana" u svom drugom mandatu Sakić će imati 22. jula u meču sa Radom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke