Sa Rajkom su 'uboli' premiju - Još jedan bivši golman Jagodine stigao u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.10.2016.
09:17
Izvor: Sportske.net

Šampion Srbije u prošlosti je napravio sjajan potez angažovanjem golmana Jagodine, a takvo iskustvo mogli bi da se ponovi ukoliko se momak koji je stigao na probu dobro pokaže.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Nešto više od tri godine prošlo je od momenta kada je mladi Predrag Rajković stigao na "Marakanu" i zadužio dres sa brojem 95, a posle samo dve sezone Zvezda je na prodaji talentovanog golmana zaradila oko tri miliona evra.

Istorija bi mogla da se ponovi, pošto se još jedan bivši golman Jagodine ove nedelje priključio treninzima Crvene zvezde!

Radi se o mladom Lazaru Tatiću (22) koji je karijeru počeo u kraljevačkoj Slogi, a prethodnu sezonu proveo je u Jagodini. Trenutno je slobodan igrač i Crvena zvezda je odlučila da mu da šansu da se dokaže.

Bude li talentovani čuvar mreže dokazao da poseduje kvalitet crveno-beli će mu ponuditi ugovor, pa će Damir Kahriman, Filip Manojlović i Nemanja Supić dobiti još jednog konkurenta za mesto u timu.

Jasno je da bi angažovanje mladog Lazara Tatića predstavljalo dobar potez na duže staze iako Crvena zvezda u datom momentu već ima trojicu kvalitetnih golmana, s tim što bi Kahriman i Supić mogli da napuste "Marakanu" na kraju tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar Petkovic
Wednesday, 12.10.2016
18:52

Ovaj decko ima poprilicno srce.Odlicno prati igru.Dobar refleks.Vidi se da nije prosao bas najbolju skolu za golmane.Ali takav sirovi talenat ne treba propustiti ni po koju cenu.Vidi se da je napredovao tokom godine u radu sa nekim dobrim trenerom.A posto sto je slobodan igrac....

avatar
CZYNWA
Wednesday, 12.10.2016
11:11

Ne bi ovo bio los potez, jer Kahriman i Supic idu na ljeto, Manojlo bude prvi golman, a Tatic zamjena, pa kad Manojlo ode on moze biti prvi golman, a zamjena Stankovic ili Vicic, jer imamo zaista dobre golmane u omladinskoj skoli.

avatar
milosct
Wednesday, 12.10.2016
17:53

Pa, kad imamo dobre golmane u omladinskoj skoli, zasto bi dovodili ovog da zauzima mesto nekome?

avatar
Zvezdas Sampion
Wednesday, 12.10.2016
10:10

decko je pojli golman od svik i kvalitetniji koji momentalno ima uzvezdi

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 12.10.2016
10:02

Нису нам потребни толики голмани.