Sa kime će Alivodić na pripreme?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
21:43
Izvor: Sportske.net

Osvajač nacionalnog Kupa Srbije u ponedeljak popodne počeće pripreme za novu sezonu a Zoran Marić još uvek ne zna da li će u novoj sezoni moći da računa na Envera Alivodića.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Novi trener Vojvodine Zoran Marić u ponedeljak će izvršiti prozivku pred početak priprema za novu sezonu a kako sada stoje stvari na njoj se neće pojaviti Sergej Milinković-Savić i Enver Alivodić.

Omladinski reprezentativac Srbije u četvrtak putuje u Belgiju na potpisivanje ugovora sa Genkom što je samo stvar formalnosti a sve su prilike da će u novu sezonu Voša ući i bez Envera Alivodića.

Krilni napadač Novosađana nalazi se na meti Partizana a "Novosti" najavljuju da će transfer biti realizovan do kraja naredne nedelje kada Partizan kreće na pripreme u Sloveniji.

Marko Nikolić najavio je da bi pojačanja voleo da vidi u timo do odlaska u Sloveniju i nije nemoguće da već po povratku sa Zlatibora paraf na ugovore sa šampionom Srbije stave Enver Alivodić i Marko Lomić.

Kada su Nemanja Tubić i Abubakar Oumaru stvari nisu tako jednostavne i za sada su nešto dalje od crno-belog dresa no pomenuta dvojica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke