Sa Javorom ništa novo - nerešeno!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 30.07.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Javor nastavlja po starom, nakon sedam mečeva u pripremnom periodu u kojima nije bilo pobednika, vezao je i drugi uzastopni nerešeni rezultat u domaćem prvenstvu.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Zanimljiva utakmica u Ivanjici u okviru drugog kola domaćeg šampionata između Javora i Novog Pazara.

Izabranici Miloša Veselinovića i Zorana Marića su odmerili snage, a pobednika na kraju nije bilo - 1:1 (0:0).

Domaći tim je bio za nijansu bolji tim danas, ali je Miloš Tintor zahvaljujući najvećem kvalitetu koji ima, visini, uspeo da donese izjednačenje gostima.

U prvom poluvremenu nije bilo previše prilika za gol na obe strane, Javor je pretio jedino preko Gafurova i Jovana Đokića koji je šutirao iskosa sa desne strane, sa nekih 20-ak metara, ali je lopta otišla pored gola.

U drugom poluvremenu ponovo je Đokić bio najkonkretniji, imao je dva pokušaja, a onda je Veselinović u igru ubacio Igora Stojakovića, prekaljenog superligaškog fudbalera, koji je uneo dosta živosti u ekipu Javora.

Prvo je Bjedov imao priliku glavom, a onda 1:0 za Ivanjičane, Gafurov je bio strelac.

Uzbekistanac je napravio sebi odličnu poziciju za udarac, opalio levicom sa nekih 20-25 metara i doveo domaće u prednost. Igrao se 68. minut.

Da sve bude dobro po Ivanjičane pobrinuo se Pajović koji je dobio drugi žuti karton, pa je Javor igrao sa igračem više.

Ipak, gosti stižu do izjednačenja 8 minuta kasnije, nakon gužve u šesnaestercu domaćih viši od Jovana Đokića je bio Miloš Tintor koji donosi Pazarcima prvi bod u novom prvenstvu.

Do kraja utakmice obe ekipe su imale po jednu sjajnu šansu, Đogatović je spasio Javor, Vasilić Novi Pazar.

Ovo je bio deveti uzastopni nerešeni ishod Javora ako uzmemo u obzir i utakmice sa priprema na kojima je ivanjička ekipa zabeležila svih 7 nerešenih rezultata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke